U veselom društvu!

Franka Batelić objavila snimku navijačkog ludila, pogledajte u kakvoj je atmosferi slavila pobjedu Vatrenih

Franka Batelić - 6 Franka Batelić - 6 PR 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić - 6 Franka Batelić +0 Franka Batelić - Čorluka - 6 Galerija

Franka Batelić na Instagramu je objavila snimku navijačke atmosfere, Vatrene je bodrila u veselom društvu.

Pjevačica Franka Batelić pratila je utakmicu Hrvatske protiv Škotske na otvorenom u Zagrebu s brojnim drugim navijačima.

Pogledaj i ovo Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 2 nekad je imao dužu kosu! Franka otkrila gdje je Ćorluka dočekao 38. rođendan, a sjećate li se kako je naš nogometaš izgledao u mladim danima?

"Ajmo dečki", napisala je preko snimke atmosfere nakon golova Vatrenih koju je objavila u svojim Storyjima na Instagramu. Djelić navijačke ludnice koju je snimila Franka možete pogledati u našoj galeriji.

Njezin suprug i naš bivši reprezentativac Vedran Ćorluka utakmicu je pratio uživo jer je dio stručnog stožera izbornika Zlatka Dalića.

Ćorluka je uoči Europskog prvenstva objavio kraj nogometne karijere nakon čega mi je Franka posvetila dirljivu objavu na svojem Instagramu.

"A sad daj malo dođi doma! Viktor i Oskar te jedva čekaju", poručila je tada suprugu koji je prije toga igrao za moskovski klub Lokomotiv te je živio na relaciji Rusija-Hrvatska.

Ćorluka i Franka vjenčali su se u svibnju 2018. godine, a u siječnju 2020. dobili su sina Viktora.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene