Franka Batelić na Instagramu je objavila snimku navijačke atmosfere, Vatrene je bodrila u veselom društvu.

Galerija


Pjevačica Franka Batelić pratila je utakmicu Hrvatske protiv Škotske na otvorenom u Zagrebu s brojnim drugim navijačima.

Vezani članci Franka Batelić Franka i Ćorluka konačno zajedno, uživaju u slatkim obiteljskim trenucima, a obilježavaju i jako važan dan Franka Batelić - 3 Franka Batelić okinula selfie u badiću sa svog najsretnijeg mjesta, ostavila bez daha i jednu od najseksi Hrvatica!

"Ajmo dečki", napisala je preko snimke atmosfere nakon golova Vatrenih koju je objavila u svojim Storyjima na Instagramu. Djelić navijačke ludnice koju je snimila Franka možete pogledati u našoj galeriji.

Njezin suprug i naš bivši reprezentativac Vedran Ćorluka utakmicu je pratio uživo jer je dio stručnog stožera izbornika Zlatka Dalića.

Ćorluka je uoči Europskog prvenstva objavio kraj nogometne karijere nakon čega mi je Franka posvetila dirljivu objavu na svojem Instagramu.

"A sad daj malo dođi doma! Viktor i Oskar te jedva čekaju", poručila je tada suprugu koji je prije toga igrao za moskovski klub Lokomotiv te je živio na relaciji Rusija-Hrvatska.

Ćorluka i Franka vjenčali su se u svibnju 2018. godine, a u siječnju 2020. dobili su sina Viktora.

Svi se pitaju kako je moguće da ima 56 godina, fotografijom u toplesu može posramiti i upola mlađe kolegice

Trudna supruga našeg nogometnog reprezentativca više ne može sakriti trbuh pa reda zanimljive badiće koji ga savršeno ističu