jako seksi!

Franka u vrućem izdanju zagolicala maštu mnogima, ovakvu izazovnu kombinaciju rijetki su očekivali

Franka Batelić - 6 Franka Batelić - 6 PR 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić - 6 +0 Franka Batelić Galerija

Franka Batelić ni preko ljeta ne miruje, a nedavno je objavila novi spot. Obožavateljima je pokazala dio atmosfere sa snimanja i na Instagramu.

Pjevačica Franka Batelić (29) ne staje s novim projektima, a obožavateljima je na Instagramu sada otkrila atmosferu sa seta spota "Preživjet ću" koji je objavila prije dva tjedna. Naša pjevačica pozirala je u izazovnoj kombinaciji koja je naglasila njezinu sjajnu figuru.

Pogledaj i ovo Marko i Branka Grubnić uputili čestitke Blagdanska raskoš i obitelj na okupu: Poznati Hrvati pokazali kako slave Uskrs, evo tko se posebno potrudio oko dekoracije!

"Negdje na 16. satu snimanja. Mali napich na setu je must", napisala je Franka, no svi su komentirali njezin izgled. "I dalje izgledaš predivno", "Wow, ti si sve", "Prelijepa si, usnula ljepotica", "Predivna i kad spava", "Baš si seksi", samo su neki od komentara njezinih pratitelja.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by F R A N K A (@frankaofficial_)

Franka je na sebi imala crno-bijeli korzet i vruće hlačice, a stil je upotpunila čizmama iznad koljena.

Pjevačica inače svaki slobodni trenutak provodi sa svojim sinčićem Viktorom, s kojim često ide u rodni Rabac. Ona i njezin suprug Vedran Ćorluka imaju prepune kalendare, no uvijek pronađu vrijeme za obitelj. Podsjetimo, Franka se udala za Vedrana Ćorluku u srpnju 2018. nakon šest godina veze i u siječnju 2020. su dobili sina Viktora.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Indira Levak +0 Indira Levak Celebrity I Indira je pokleknula! Objavila prvu fotku u badiću ove godine, jedan komentar sve govori: “Gasi internet!”

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene