''Dođi doma!''

Ćorluka završio još jedno životno poglavlje, ponosna Franka uputila mu emotivnu poruku: ''Viktor i Oskar te jedva čekaju!''

Franka Batelić i Vedran Ćorluka Franka Batelić i Vedran Ćorluka In Magazin 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Franka Batelić i Vedran Ćorluka Galerija

Franka Batelić je svom suprugu Vedranu Ćorluki uputila ohrabrujuće i lijepe riječi nakon što se oprostio od svog Lokomotiva.

Naš bivši nogometni reprezentativac i nogometaš Vedran Ćorluka zatvara svoje poglavlje aktivnog bavljenja nogometom i napušta ruski klub Lokomotiv, čiji je bio član posljednjih nekoliko godina i živio na relaciji Rusija - Hrvatska.

Pogledaj i ovo Franka Batelić - 1 ma ovo je sve! Franka Batelić podijelila urnebesni video kćeri koja je u rano jutro pjevala naš veliki hit: ''Greta u 6 i 30!''

Njegovu se povratku kući vesele oni njemu najbliži, a supruga Franka Batelić na Instagramu mu je posvetila i dirljive riječi.

"Dostojanstveno, kao i uvijek... Zatvoreno je i ovo poglavlje. Budi ponosan i sretan na sve što ostavljaš iza sebe jer spreman si za velike stvari koje je za tebe život pripremio. A sad daj malo dođi doma! Viktor i Oskar te jedva čekaju", napisala je Franka uz Vedranovu fotografiju s terena koju je podijelila.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by F R A N K A (@frankaofficial_)

"Najveći", "Čestitam", "Tvoja podrška, bravo, Veks, za sve", "Podrška između vas je sve", "Sretno i natrag kući", "Jedan jedini", "Bravo, veliki Veks", "Ponos", "Čuvaj našu heroinu Franku, pazi na sebe i želim ti sve najbolje Čarli", neki su od komentara.

Franka je prije nekoliko dana i sama otputovala u Moskvu kako bi bila uz Vedrana u važnim trenucima, a njihov sin Viktor ostao je kod kuće u Hrvatskoj i čuva ga baka. 

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput i Frano Ridjan četvrta emisija TLZP - 5 Maja Šuput i Frano Ridjan četvrta emisija TLZP - 4 Maja Šuput i Frano Ridjan četvrta emisija TLZP - 1 Maja Šuput i Frano Ridjan treća emisija TLZP +16 Maja Šuput i Frano Ridjan treća emisija TLZP Celebrity Neočekivana reakcija Frane Ridjana na izgled Maje Šuput: ''Ili mijenjaj oftalmologa ili mijenjaj ogledalo!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene