Franka Batelić je svom suprugu Vedranu Ćorluki uputila ohrabrujuće i lijepe riječi nakon što se oprostio od svog Lokomotiva.

Galerija


Naš bivši nogometni reprezentativac i nogometaš Vedran Ćorluka zatvara svoje poglavlje aktivnog bavljenja nogometom i napušta ruski klub Lokomotiv, čiji je bio član posljednjih nekoliko godina i živio na relaciji Rusija - Hrvatska.

Vezani članci Franka Batelić Franka u opasno kratkoj haljini sve poprilično iznenadila, obožavatelji složni da pjevačica zrači seksepilom! Franka Batelić - 1 Franka u drugačijem i zrelijem izdanju poslala snažnu poruku: "Za žene koje su preživjele sve što su mislile da neće moći"

Njegovu se povratku kući vesele oni njemu najbliži, a supruga Franka Batelić na Instagramu mu je posvetila i dirljive riječi.

"Dostojanstveno, kao i uvijek... Zatvoreno je i ovo poglavlje. Budi ponosan i sretan na sve što ostavljaš iza sebe jer spreman si za velike stvari koje je za tebe život pripremio. A sad daj malo dođi doma! Viktor i Oskar te jedva čekaju", napisala je Franka uz Vedranovu fotografiju s terena koju je podijelila.

"Najveći", "Čestitam", "Tvoja podrška, bravo, Veks, za sve", "Podrška između vas je sve", "Sretno i natrag kući", "Jedan jedini", "Bravo, veliki Veks", "Ponos", "Čuvaj našu heroinu Franku, pazi na sebe i želim ti sve najbolje Čarli", neki su od komentara.

Franka je prije nekoliko dana i sama otputovala u Moskvu kako bi bila uz Vedrana u važnim trenucima, a njihov sin Viktor ostao je kod kuće u Hrvatskoj i čuva ga baka. 

Neočekivana reakcija Frane Ridjana na izgled Maje Šuput: ''Ili mijenjaj oftalmologa ili mijenjaj ogledalo!''

Zabavljao se u bazenu s ljepoticama u oskudnim bikinijima, trudna supruga mu značajnom fotkom poslala poruku