baš uživa!

Franka Batelić rastopila srca preslatkom slikom sina Viktora s plaže: "Sezona službeno otvorena"

Franka Batelić Franka Batelić In Magazin 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić Franka Batelić Franka Batelić - 6 +0 Franka Batelić - 7 Galerija

Franka Batelić podijelila je fotografiju jednogodišnjeg sina Viktora koji se okupao u moru i otvorio sezonu kupanja.

Franka Batelić (29) nakon poslovnih obveza uživa s jednogodišnjem sinčićem Viktorom i vratili su se u njezin rodni Rabac. 

Pogledaj i ovo Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 2 nekad je imao dužu kosu! Franka otkrila gdje je Ćorluka dočekao 38. rođendan, a sjećate li se kako je naš nogometaš izgledao u mladim danima?

"Ljeto 2021. Sezona službeno otvorena", napisala je pjevačica uz preslatku fotografiju svog sina s plaže. Nakon toga je Batelić istaknula i da je trenutno doma u Istri.

Inače, Franka je nedavno dirnula pratitelje svojim Instagram storyjem kojim se prisjetila pokojnog oca na njegovu godišnjicu smrti. "Ludo je to. Šest godina te nema. A zapravo nikada nisi otišao", napisala je pjevačica. Franka je objavila posvetu uz fotografiju iz djetinjstva na kojoj su ona i brat Nikola s njihovim pokojnim ocem Damirom.

Batelić se i na Praznik rada, koji za nju ima posebno značenje, prisjetila svog oca uz sliku na kojoj je s njim dok je bila dijete. "Na današnji dan uvijek nekako fališ još i više. Zapravo polako shvaćam da nikada nisi i nećeš otići. Sretan rođendan tatić. Proslavit ću ga za tebe, ne brini. Ps. Oprostila sam ti i što si dozvolio da izađem s ovim frizom! Voli te tvoj mali Franko. Uvijek to ponavljam, ali... recite svima koje volite koliko ih volite - danas! Ne čekajte. I zagrlite ih. Čvrsto!", napisala je pjevačica.

Podsjetimo, Franka se udala za Vedrana Ćorluku u srpnju 2018. nakon šest godina veze i u siječnju 2020. su dobili sina Viktora.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Lidija Bačić i Žanamari Celebrity Vruće izdanje Žanamari koje je uslikao njezin muž ostavilo poznate Hrvatice bez daha: "Opa, miki!"

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene