raznježila obožavatelje

Franka dirljivu objavu posvetila Ćorluki: "Zajedno kroz dobro i loše"

Franka Batelić, Vedran Ćorluka (FOTO: Instagram) Franka Batelić, Vedran Ćorluka (FOTO: Instagram) 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić, Vedran Ćorluka (FOTO: Instagram) Vedran Ćorluka, Franka Batelić (FOTO: Instagram) Vedran Ćorluka, Franka Batelić (FOTO: Instagram) +0 Vedran Ćorluka, Franka Batelić (FOTO: Instagram) Galerija

Franka Batelić pokazala je romantičnu stranu. Svom partneru Vedranu Ćorluki čestitala je rođendan dirljivom objavom.

Ljubav Franke Batelić i Vedrana Ćorluke cvjeta iz dana u dan, a to potvrđuju i objave na društvenim mrežama kojima pjevačica i nogometaš često pokazuju koliko uživaju jedno uz drugo. Jedna takva osvanula je i jutros na profilu Franke Batelić.

Pogledaj i ovo Franka Batelić 2013. - 1 Oduvijek predivna Pogledajte kako je Franka izgledala na početku veze s Ćorlukom, bit će vam jasno zašto nije promakla ni našem nogometašu!

Dirljivom objavom mlada pjevačica čestitala je 32. rođendan svom dečku i raznježila mnoge. "Sretan rođendan mom najboljem prijatelju i boljoj polovici. Kroz dobro i loše, kroz zimu i ljeto. Nek ti ova bude posebna", napisala je Franka uz zajedničke fotografije na društvenim mrežama.

 

A post shared by F R A N K A (@frankabatelic_) on

Odmah su uslijedile čestitke slavljeniku, ali i komentari na račun skladnog para. "Lipi moji, par za deset, nadam se starosti zajedno", "Koji predivan par", samo su neki od komentara koji su osvanuli ispod fotografije.

Inače, otkako se vratila na glazbenu scenu, Franka često dijeli privatne trenutke sa svojim obožavateljima. Nedavno se tako prisjetila i svog djetinjstva neodoljivom fotografijom na kojoj pozira s mikrofonom u ruci. "Mala djevojčica s velikim snovima", napisala je Franka i rastopila mnoge.

 

A post shared by F R A N K A (@frankabatelic_) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene