Franka Batelić pokazala je romantičnu stranu. Svom partneru Vedranu Ćorluki čestitala je rođendan dirljivom objavom.

Galerija


Ljubav Franke Batelić i Vedrana Ćorluke cvjeta iz dana u dan, a to potvrđuju i objave na društvenim mrežama kojima pjevačica i nogometaš često pokazuju koliko uživaju jedno uz drugo. Jedna takva osvanula je i jutros na profilu Franke Batelić.

Vezani članci Vedran Ćorluka, Franka Batelić (Foto: Instagram) Franka podijelila nikad viđene fotografije s vjenčanja s Ćorlukom i poslala mu emotivnu poruku Vedran Ćorluka i Franka Batelić (Foto: Instagram) Franka Batelić otkrila jedinu stvar koju zamjera suprugu Vedranu i tko joj je najzgodniji nogometaš!

Dirljivom objavom mlada pjevačica čestitala je 32. rođendan svom dečku i raznježila mnoge. "Sretan rođendan mom najboljem prijatelju i boljoj polovici. Kroz dobro i loše, kroz zimu i ljeto. Nek ti ova bude posebna", napisala je Franka uz zajedničke fotografije na društvenim mrežama.

 

A post shared by F R A N K A (@frankabatelic_) on

Odmah su uslijedile čestitke slavljeniku, ali i komentari na račun skladnog para. "Lipi moji, par za deset, nadam se starosti zajedno", "Koji predivan par", samo su neki od komentara koji su osvanuli ispod fotografije.

Inače, otkako se vratila na glazbenu scenu, Franka često dijeli privatne trenutke sa svojim obožavateljima. Nedavno se tako prisjetila i svog djetinjstva neodoljivom fotografijom na kojoj pozira s mikrofonom u ruci. "Mala djevojčica s velikim snovima", napisala je Franka i rastopila mnoge.

 

A post shared by F R A N K A (@frankabatelic_) on