jako daleko

Franka i Vedran pobjegli za Božić! Umjesto u Afriku, oni otišli za...

Vedran Ćorluka, Franka Batelić (FOTO: Instagram) Vedran Ćorluka, Franka Batelić (FOTO: Instagram) 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić (Screenshot: Youtube) Franka Batelić i Vedran Ćorluka (Foto: Instagram) +0 Vedran Ćorluka, Franka Batelić (FOTO: Instagram) Galerija

Franka Batelić otkrila nam je kako izgledaju njeni blagdani i u čijem okruženju slavi najiščekivaniju noć u godini.

Blagdansko vrijeme mnogima je donijelo mir i veselje, pa tako i Franki Batelić. Nakon četiri godine vratila se na scenu. Novi singl je vani, a i uvelike se priprema za blagdane. Franka nam je otkrila kako provodi najljepše vrijeme godine te u čijem okruženju ulazi u 2018. Poznato je da su Franka i njen dugogodišnji dečko Vedran Ćorluka kumovi dvojici malenih Kenijaca stoga ne čudi što im je prvotni plan bio put u Keniju.

Pogledaj i ovo Franka Batelić 2013. - 1 Oduvijek predivna Pogledajte kako je Franka izgledala na početku veze s Ćorlukom, bit će vam jasno zašto nije promakla ni našem nogometašu!

Franka Batelić i Vedran Ćorluka (Foto: Instagram) Franka Batelić i Vedran Ćorluka (Foto: Instagram) Foto: Instagram

"Za Božić sam s obitelji u New Yorku. Iako smo ove godine Vedran i ja trebali ići u Keniju, planovi su nam se u zadnji tren zbog obveza promijenili", rekla je Franka za SHOWBUZZ.hr. Iako znamo da je New York poseban upravo u vrijeme blagdana, zanimalo nas je zašto je Franka odabrala baš tu destinaciju. "New York mi je poput drugog doma i posebno je magičan baš u ovo vrijeme. A za doček Nove godine sam u krugu prijatelja i obitelji", pojašnjava.

Franka često i putuje, tako je i za blagdane odabrala put umjesto slavlja u obiteljskom okruženju u Hrvatskoj. "Moja najveća strast osim glazbe su definitivno putovanja, tako da kad mogu, koristim slobodno vrijeme za istraživanje svijeta", ispričala nam je. No, Franka je nedavno rekla kako je, bez obzira na silna putovanja, njena adresa uvijek bio Zagreb s tim da je najčešće na relaciji Zagreb – Moskva. Sigurno ponekad nije lako biti daleko od doma, osobito za neke važne datume i događaje poput godišnjica ili rođendana bližnjih. No Franki to ne predstavlja problem. Ona je u Vedranu pronašla čovjeka i smisao svoga života. A osim njega, društvo joj pravi i pas. "Kad sam s Vedranom i našim dlakavcem Oskarom, doma sam", kaže.

Franka Batelić (Screenshot: Youtube) Franka Batelić (Screenshot: Youtube)

Svoju malenu obitelj Franka i Vedran uskoro bi mogli i proširiti. Franka priznaje kako joj se javljaju majčinski osjećaji, a i obožava djecu, no takve stvari ne treba strogo planirati. Kad se dogodi, dogodi. Trenutno je okupirana glazbom budući da je nedavno objavila i novu pjesmu. Pjesma pod nazivom "S tobom" na prvu ulazi u uho no od nje bi svakako htjeli čuti i neki božićni singl. Zanimalo nas je ima li i to u planu. "Dogodine sigurno. Volim onaj osjećaj kada prvi put nakon godinu dana ponovno čujem božićnu pjesmu na radiju. Ima nešto magično u tome. A kad padne snijeg obavezno si pustim Nat King Colea ili Sinatru i šćućurena pod dekom gledam kroz prozor. Možda mi je ovaj dio godine i najdraži", zaključila je Franka

 

A post shared by F R A N K A (@frankabatelic_) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene