Meghan Markle je u intervjuu s Oprom Winfrey otkrila da je proganjaju fotografije s događaja u dvorani Royal Albert Hall prije kojeg je princu Harryju rekla da ne želi više živjeti.

Galerija


Meghan Markle i princ Harry šokirali su svijet svojim intervjuom s Oprom Winfrey u kojem su iznijeli svoju stranu priče života na kraljevskom dvoru, a jedan od najšokantnijih detalja svakako je bilo priznanje bivše vojvotkinje da je imala suicidalne misli kada je bila trudna s prvim djetetom, sinom Archiejem.

Vezani članci Meghan Markle Meghan nije bila na sprovodu princa Philipa, ali je pripazila ipak da sve ne prođe bez nje, evo koji je potez povukla Meghan Markle i princ Harry Kraljevska biografkinja tvrdi da zna koga je brinula boje kože malenog Archieja, ali i da je Meghan sve krivo shvatila

Otkrila je i kako je još uvijek progone fotografije s jednog događaja i 2019. godine na kojem je od javnosti morala skrivati bol koju je u to vrijeme proživljavala.

Meghan i Harry prisustvovali su premijeri showa "Totem" svjetski poznate trupe Cirque du Soleil u dvorani Royal Albert Hall, a iako su na fotkama pozirali nasmijani, Meghan je otkrila kako se tada zaista osjećala.

"Jedna od stvari koja me progoni je fotografija koju mi je netko poslao s događaja u Royal Albert Hallu", prisjetila se Meghan sa suzama u očima.

"Prijateljica mi je rekla: 'Znam da ne gledaš fotografije, ali na ovoj izgledate sjajno' i poslala mi ju", dodala je, a zatim je Opri otkrila da je netom prije tog događaja Harryju rekla da više ne želi živjeti.

Dodala je i kako joj je Harry tada rekao da ne treba ići na događaj, ali ona nije htjela da on bude sam.

"Svaki put kada bi se ugasila svjetla u kraljevskoj loži, ja bih počela plakati. Harry me čvrsto držao za ruku", prisjetila se.

Osim o suicidalnim mislima, trudna Meghan je u intervjuu progovorila i o rasizmu kojeg je doživjela na kraljevskom dvoru, o svojem odnosu s Kate Middleton, a par je podijelio i jednu sretnu vijest - otkrili su da će dobiti kćer..

Meghan razjasnila zašto je njezinom sinu uskraćena titula princa, Oprah ju je zbog ove tvrdnje gledala u nevjerici!

Ona je ljepša nego ikad prije, a pogled nije lako maknuti ni s golišave i mišićave pojave njezinog zgodnog partnera!