Tia Mamić udala se za nogometnog menadžera Marija Mamića prije tri godine.

Galerija


Tia Mamić (33) i poznata vizažistica Lada Mitrašinović pozirale su u seksi izdanju na Instagramu.

Vezani članci Tia Mamić i sin Dominik (Foto: Instagram) Mamićeva snaha pucala od ponosa na sina na prijemu kod predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović Tia Mamić (Foto: Instagram) Mamićeva snaha proslavila 35. rođendan s poznatom prijateljicom, na tulumu je bila i Maja Šuput!

Supruga nogometnog menadžera Marija Mamića (35) i njezina prijateljica na fotografiji imaju crne bodije i svilene ogrtače, a ovom objavom su odlučile najaviti nove proizvode. Naime, Tia i Lada su nedavno pokrenule zajednički posao. 

Njihova fotografija je izazvala oduševljenje kod pratitelja. "Wooow", napisao im je modni stilist Marko Grubnić. "Opa", komentirala je pjevačica Maja Šuput. Prijateljice i poslovne partnerice su dobile brojne pohvale za svoj izgled. "Jedna ljepša od druge", "Prekrasne", napisali su im pratitelji. 

Tia i Lada su u veljači otkrile da pokreću zajednički biznis dok su proizvode počele promovirati početkom ovog mjeseca. 

Tia je u veljači pozirala s prijateljem Marko Grubnićem, iako se ranije povukla iz javnosti i zaključala sve profile na društvenim mrežama. Pokćerka političara i ekonomista Ljube Jurčića prije tri godine udala se za sina Zdravka Mamića.

Slavna pjevačica u novom je spotu kao od majke rođena - pokazala je stražnjicu pokraj slapova