Zakopali ratne sjekire?

Tajkun u zagrljaju tri supermodela koje je nekada ljubio: Jednu je ostavio dok je bila trudna, drugoj kontrolira život, a zamijenio ih je 46 godina mlađom

Flavio Briatore, Elisabetta Gregoraci, Naomi Campbell i Heidi Klum Flavio Briatore, Elisabetta Gregoraci, Naomi Campbell i Heidi Klum Instagram 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Flavio Briatore, Elisabetta Gregoraci, Naomi Campbell i Heidi Klum Flavio Briatore, Elisabetta Gregoraci, Tom Kaulitz i Heidi Klum Elisabetta Gregoraci i Heidi Klum +0 Flavio Briatore, Elisabetta Gregoraci, Naomi Campbell i Heidi Klum Galerija

Flavio Briatore na Instagramu je objavo fotografiju na kojoj pozira zagrljen s trima bivšim ljubavima - Elisabettom Gregoraci, Naomi Campbell i Heidi Klum.

Talijanski poduzetnik i plejboj Flavio Briatore (72) ljubio je brojne poznate ljepotice, uključujući i supermodele Elisabettu Gregoraci, Naomi Campbell i Heidi Klum.

Pogledaj i ovo Heidi Klum - 6 kako je uopće disala? Tijesni korzet toliko je stisnuo bujne obline Heidi Klum da je bilo nemoguće gledati u bilo što drugo!

Iako je jednoj od njih slomio srce, a drugoj kontrolira život, sada je pokazao da su izgladili odnose i na Instagramu objavio fotku na kojoj pozira s tri bivše na Velikoj nagradi Monaka u Monte Carlu.

Flavio, Elisabetta, Naomi i Heidi pozirali su nasmiješeni i zagrljeni, a prizor je oduševio njegove pratitelje.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Flavio Briatore (@briatoreflavio)

"To može samo Flavio", "Sve žene šefa", "Briatorijeve anđelice", "Pravi si sretnik", neki su od brojnih komentara koje je dobio.

Istu fotku na svojem Instagramu objavila je i Heidi, s kojom je u Monte Carlu bio i njezin 16 godina mlađi suprug Tom Kaulitz, a i on je pozirao s njom i Flavijom.

Briatore je prije 21 godinu Heidi slomio srce nakon što ju je ostavio dok je bila trudna s njihovom kćeri Leni, koja je krenula manekenskim stopama svoje majke, a čini se da su zakopali ratnu sjekiru.

S Gregoraci je bio u braku od 2008. do 2017. godine i zajedno imaju sina Nathana, a nakon razvoda Flavio ju je zatražio da potpiše ugovor koji joj brani da se u javnosti pojavi s novim muškarcem.

Flavio i Naomi bili su u vezi od 1998. do 2003. godine te su čak bili i zaručeni.

Njegova zadnja poznata djevojka je 46 godina mlađa manekenka Maria Ludovico Campano, s kojom je prvi put viđen na ljeto 2020., no nije poznato jesu li još u vezi.

Zanimljivo je da je Briatore, prije nego što se obogatio, bio voditelj restorana i prodavač osiguranja u Italiji. Svojedobno je osuđen po nekoliko optužbi za prevaru 1980-ih, dobio je dvije zatvorske kazne, iako su te presude kasnije ukinute amnestijom.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Madalina Ghenea Madalina Ghenea Madalina Ghenea Madalina Ghenea +0 Madalina Ghenea Celebrity Senzacija Instagrama koju uspoređuju s jednom od najljepših žena na svijetu bujni dekolte istaknula u haljini s izrezima

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić i Vedran Ćorluka Franka Batelić i Vedran Ćorluka Igor Barberić, Larisa Lipovac Navojec, Franka Batelić i Marko Ciboci Igor Barberić, Larisa Lipovac Navojec, Franka Batelić i Marko Ciboci +21 Franka Batelić Celebrity Prva zajednička fotografija Vedrana Ćorluke i Franke Batelić otkako su objavili da čekaju drugo dijete

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene