Bivši supružnici Flavio Briatore i Elisabetta Gregoraci snimljeni su na plaži sa sinom Nathanom Falcom u Miamiju.

Galerija


Talijanski multimilijunaš Flavio Briatore (71) nakon razvoda je ostao u dobrim odnosima s bivšom suprugom Elisabettom Gregoraci (41) s kojom ima 11-godišnjeg sina Nathana Falcoa.

Vezani članci Maria Ludovica Campana - 1 Tajkun ima novu ljepoticu, mlađa je od njega čak 46 godina: Bila je to ljubav na prvi pogled Flavio Briatore (Foto: Profimedia) Tajkun koji je serijski zavodio najpoznatije žene svijeta sada ljubi 49 godina mlađu plavušu

Bivši supružnici za vikend su snimljeni na plaži Miamiju gdje su uživali sa svojim sinom, a ona je plijenila pažnju svojim utegnutim tijelom u bikiniju.

Flavio i Elisabetta djelovali su dobro raspoloženo, a na vidiku nije bilo tajkunove mlađahne djevojke, 25-godišnje manekenke Marije Ludovico Campano, s kojom je u vezi od prošlog ljeta.

Flavio je prije nje ljubio još mlađu studenticu prava Benedettu Bosi, a na listi njegovih bivših su i Naomi Campbell te Heidi Klum, s kojom ima i 17-godišnju kćer Leni.

I dok on samo izmjenjuje mlađahna ljepotice i modele, njegovoj bivšoj ugovor brani da pokaže novog dečka.

Krajem prošle godine Elisabetta je iznenadila javnost kada je priznala da ima ugovor s Briatoreom, po kojem tri godine nakon rastave ne smije biti u javnosti s novim frajerom. Od Flavija se službeno razvela 2018. godine, a da je prekršila ugovor morala bi platiti vrlo visoke penale.

"Ugovor je potpisala i zbog toga ju ne vidimo s drugim muškarcima još otkako se rastala od Flavija. Možda se s nekim i druži, no to je njezina privatna stvar", rekao je za talijanske medije izvor blizak Elisabetti. Ona sama je na kraju priznala da je bila u vezi čitavo to vrijeme, ali je pazila da ju nitko ne fotografira.

Flavio je posesivan, to sam sve napravila za njegovo dobro", izjavila je Gregoraci.

Snaha slavnih bivših supružnika ignorirala dežurne paparazze, koncentrirala se na poteškoće koje joj je zadao pretijesni bikini

Severina objavila fotku s egzotične lokacije, u zanimljivom badiću pokazala je utegnuto tijelo i guzu