dama u crvenom

U vatrenom izdanju još je jednom obranila titulu naše najseksi novinarke, a priznala je i da se zaljubila

Fani Stipković (Foto: Instagram) Fani Stipković (Foto: Instagram) Instagram 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Fani Stipković (Foto: Instagram) Fani Stipković (Foto: Instagram) Fani Stipković (Foto: Instagram) +0 Fani Stipković (Foto: Instagram) Galerija

Fani Stipković na Instagramu je objavila fotografije na kojima pozira u crvenoj haljini uz zalazak sunca.

Otkako živi i radi u Madridu, Fani Stipković (38) nekoliko je puta završila na listama najseksi novinarki u Europi, a zgodna Velolučanka laskavu titulu obranila je i svojom zadnjom objavom na Instagramu.

Pogledaj i ovo Fani Stipković i Fernando Hierro - 2 Duplo veselje! Tri mjeseca nakon rođenja sina, Fani i Fernandu u obitelj stiže još jedna prinova!

Podijelila je fotke na kojima u elegantnoj crvenoj haljini pozira uz prekrasan zalazak sunca koji je, ako je suditi prema komentarima koje je dobila, potpuno zasjenila.

"Zalazak sunca u Cadizu zbog kojeg se zaljubite" napisala je u opisu, a nedavno je priznala i da se stvarno zaljubila, no svojeg dečka još uvijek skriva od javnosti.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Fani Stipkovic (@fanistipkovic)

"Prekrasna si", "Ljepotica", "Wow", "Zalazak sunca je lijep, ali ti si predivna", "Najljepša na svijetu", "Dama u crvenom", samo su se nizali komplimenti njezinih oduševljenih pratitelja iz raznih dijelova svijeta.

Stipković je u još jednom vatrenom izdanju očarala sve i fotkom iz rodne Vele Luke koju je posjetila krajem srpnja, a od tamo je pratitelje počastila i pogledom na njezino tijelo u badiću.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene