Fani Stipković dijeli fotografije na Instagramu i pokazuje koliko uživa u odmoru u Lijepoj Našoj.

Galerija


Fani Stipković (38), koja devet godina živi u Madridu i često je na listama najseksi novinarki u Europi, posljednjih tjedan dana uživa u odmoru na našoj obali. 

Vezani članci Fani Stipković U vatrenom izdanju još je jednom obranila titulu naše najseksi novinarke, a priznala je i da se zaljubila Fani Stipković Naša najseksi novinarka stigla kući pa prvom fotkom u badiću osvojila obožavatelje, nisu se mogli suzdržati od komentara

"Pitam se bi li sve ovo grožđe bilo dovoljno za kapacitete ispijanja mojih prijatelja i moje obitelji", napisala je Fani, koja je pozirala u vinogradu u Istri.

Novinarka je pozirala u kratkoj, pripitoj plavo-bijeloj haljini koju je uskladila sa sandalama na platformu, šeširom i lepezom u ruci. Fani je u toj kombinaciji istaknula svoje duge istrenirane noge i preplanulu put. 

Za svoj je izgled dobila brojne komplimente pratitelja. "Lijepa slika", "Ljepotica", "Predivna", "Wow", "Zgodnica", komentirali su. 

Neki su joj odgovorili i na pitanje. "Sumnjam", "Ili za tebe?", napisali su.

Inače, Stipković je ranije dijelila fotografije iz svoje rodne Vele Luke i oduševila fotografijom u badiću. 

Procurile snimke s vjenčanja Mate Rimca i Katarine, mladenka je odradila zanimljiv običaj, a mladoženja je preuzeo mikrofon i izazvao ovacije

Supruga mu je oprostila brojne afere, a slavni nogometaš sada je snimljen s čak tri djevojke u hotelskoj sobi