Fani Stipković objavila je na Instagramu fotografiju iz Vela Luke kamo je ovih dana stigla na odmor.

Galerija


Hrvatska novinarka s uspješnom međunarodnom karijerom i španjolskom adresom Fani Stipković, stigla je kući na ljetni odmor, čime se odmah pohvalila na društvenim mrežama.

Vezani članci Fani Stipković - 2 Naša najseksi novinarka priznala da ima dečka i progovorila o situaciji kad je jedva ostala živa: "Čudom sam se oporavila" Fani Stipković Naša najseksi novinarka 2006. godine snimila je zavodljive fotke u korzetu, a od tada se nije puno promijenila

38-godišnja Fani na profilu na Instagramu je objavila fotografiju iz Vela Luke na kojoj pozira u plavom badiću, a koji je u prvi plan istaknuo njezine bujne obline.

"Doma", napisala je kratko uz objavu za koju je dobila niz komplimenata.

"Fani ljepotice", "Oduzimaš dah", "Izgledaš predivno", "Predivna i savršena Fani", "Ovo je jako lijepo", "Wow", "Mačka", "Kakva prekrasna i ljupka dama i još k tome talentirana", neki su od komentara koje je dobila od obožavatelja.

Otkako živi i radi u Madridu, Fani je nekoliko puta završila na listama najseksi novinarki u Europi, a zgodna Velolučanka nedavno je pokazala i kako ostaje u top-formi.

Na svojem je Instagramu objavila fotografiju od koje zastaje dah te je pratitelje oduševila i svojim talentom.

"Ne možete uvijek kontrolirati što se događa izvana, ali možete kontrolirati ono što se događa iznutra", napisala je tada uz fotku zahtjevne vježbe u kojoj visi naglavačke i kojom je čestitala Međunarodni dan joge.

Inače, Fani je krajem ožujka otkrila za Večernji list da je sretno zaljubljena, iako ranije nikad nije govorila o tom dijelu svog života, a kazala je kako ju je s dečkom, čiji identitet taji, spojio posao.

Osvojila ga je dok ga je posluživala u restoranu, a ni očigledna razlika u visini njima ne predstavlja baš nikakav problem

Kraljica skandala ne miče se s plaže, za novo vruće izdanje odabrala je zanimljiv bikini koji još nije pokazala