Trudna Emily Ratajkowski snimljena je na plaži u Los Angelesu, gdje je plijenila poglede u minijaturnom bikiniju svojeg brenda Inamorata.

Galerija


Manekenka Emily Ratajkowski (29) ni u trudnoći ne odustaje od golišavih izdanja koja su joj postala zaštitni znak, a na društvenim mrežama i dalje često objavljuje fotografije na kojima je i potpuno gola.

Vezani članci Emily Ratajkowski - 2 Ni u trudnoći ne odustaje od kratkih i uskih haljina, u jednoj od takvih istaknula je trbuščić Emily Ratajkowski - 4 Uvijek se hvali golim fotografijama, a sada istaknula nešto drugo što je nekima zasmetalo

Za vikend je plijenila poglede na plaži u Los Angelesu, gdje je u minijaturnom bikiniju svojeg brenda Inamorata naglasila nikad bujnije poprsje i pokazala trbuh u 28 tjednu trudnoće.

Iako se pokušala sakriti ispod bijele kapice i sunčanih naočala, odao ju je njezin suprug Sebastian Bear-McClard, s kojim je na plaži izmjenjivala nježnosti, a pozornost je plijenila i opakim "side boobom" koji je provirio iz oskudnog badića.

Manekenka i dizajnerica trudnoću je objavila pred kraj listopada videom u kojem je potpuno gola, a njoj i Sebastianu, s kojim je u braku od 2018. godine, ovo će biti prvo dijete.

Inače, Ratajkowski se proslavila zahvaljujući spotu za singl "Blurred Lines" Robina Thickea iz 2013. godine, u kojem je također bila gotovo potpuno gola, a od tada je postala jedna od najtraženijih manekenki na svijetu te je 2017. godine pokrenula i svoj vrlo uspješan brend Inamorata.

Pretužna sudbina žene s golubovima iz filma "Sam u kući": Priča koju je podijelila jednostavno slama srca