Trudna manekenka Emily Ratajkowski na Instagramu je objavila fotografiju iz kupaonice na kojoj je potpuno gola.

Galerija


Razgolićena izdanja njezin su zaštitni znak, a manekenka i dizajnerica Emily Ratajkowski (29) od skidanja ne odustaje ni u trudnoći.

Vezani članci Emily Ratajkowski i Sebastian Bear-McClard Nisu prošla ni puna dva tjedna otkako je rodila, a čini se kako je ova ljepotica već spremna za modne piste Emily Ratajkowski Ponosna ljepotica pohvalila se prvim minutama sa svojim sinom, objavila je i fotke nastale tijekom poroda

Njezin Instagram prepun je fotografija na kojima nosi samo donje rublje i kupaće kostime, koje sama i dizajnira, a sama sebi je i najbolja reklama, no otkada je objavila da čeka dijete, kao da se počela skidati još češće.

Tako je sada na društvenoj mreži objavila još jednu u nizu trudničkih fotografija na kojoj ne nosi baš ništa te je pokazala svoj rastući trbuh.

Emily se fotkala u kupaonici nakon tuširanja, a jedino što je prekriva jest vodena para na ogledalu.

Manekenka je trudnoću objavila pred kraj listopada, što je također napravila videom u kojem je potpuno gola, a roditi bi trebala na proljeće 2021. godine.

Emily će ovo biti prvo dijete, kao i njezinu suprugu Sebastianu Bearu-McClardu, s kojim je u braku od 2018. godine.

Ratajkowski se proslavila zahvaljujući spotu za singl "Blurred Lines" Robina Thickea iz 2013. godine, u kojem je također gotovo potpuno gola, a od tada je postala jedna od najtraženijih manekenki na svijetu te je 2017. godine pokrenula i svoj vrlo uspješan brend Inamorata.

U sićušnom bikiniju ušutkala sve koji su je zvali ružnim pačetom i potvrdila da je kopija svoje slavne mame