Emily Ratajkowski prošetala sa i bez grudnjaka pa izazvala čuđenje jer se svi pitaju što se dogodilo s njezinim bujnim dekolteom.

Galerija


Jedna od najtraženijih manekenki na svijetu Emily Ratajkowski vratila se kući u New York, nakon što je nekoliko mjeseci provela u karanteni na Zapadnoj obali, točnije u Los Angelesu, zbog pojave koronavirusa.

Vezani članci Emily Ratajkowski Ove poznate dame vole nositi mini haljine koje malo pokrivaju, a ističu njihove atribute Emily Ratajkowski Uznemirujuće tvrdnje zvijezda koje su se pridružile prosvjedima u SAD-u: "Pucali su na nas bez ikakvog razloga"

Koliko joj je nedostajao grad Emily pokazuje šetajući nekoliko puta dnevno njegovim ulicama, međutim oni koji su ju pritom susreli uočili su da i njima na njoj nešto nedostaje.

Naime, manekenka je proštela jednom u sportskom izdanju, šarenom topu ispod kojeg je nosila grudnjak i širokoj trenirci te pritom pokazala mišiće na trbuhu, no drugi je puta izašla u haljini ispod koje nije nosila grudnjak. Razlika se itekako vidjela, a mnogi se pitaju što se dogodilo s njezinim bujnim oblinama koje su ju proslavile diljem svijeta i kojima se Emily rado hvalila na društvenim mrežama te koliko zapravo koristi fotošop pri uređivanju istih.

No ono važnije, Emily je pokazala svima da je društveno odgovorna i ni u jednom trenutku nije skidala zaštitnu masku s lica, no fotografima koji ju prate na gotovo svakom koraku nije mogla promaknuti.

U karanteni je bila sa suprugom Sebastianom Bearom-McClardom s kojim je u braku posljednje dvije godine.

Ženama i dalje omiljen: Legendarni šarmer ponosno pokazao mladenačku formu u 68. godini života