Emil Kuzminski i Mateja Ivanković otkrili su kako izgleda njihov život nakon pobjede u Supertalentu, showu koji konkurira za nagradu Zlatni studio.

Galerija


Više od dva mjeseca prošlo je otkako su Emil Kuzminski i Mateja Ivanković odnijeli pobjedu u Supertalentu. Neki su se od njihovih nastupa ježili, drugi su pak ostajali bez teksta. No jedno je sigurno - nema osobe koja je ostala ravnodušna na spektakularne točke koje su zaljubljeni plesači izvodili na pozornici Supertalenta. Show je to koji je ove godine nominiran za Zlatni studio, ali i format koji je pred Mateju i Emila stavio nove izazove.

Vezani članci Žiri Supertalenta (Foto: PR) Sudbine kandidata bile su u rukama žirija! "Uh, osjetim malo grč u želucu kad to tako kažeš!" Emil i Mateja (FOTO: PR) - 1 Imamo pobjednike! Senzacionalni Emil i Mateja osvojili titulu novog Supertalenta

Iako su mnogi zasigurno pomislili da im se život nakon pobjede promijenio preko noći, drastičnih promjena nije bilo. "Nije se promijenilo apsolutno ništa. Radimo sve jednako kao i prije. Jedino što nas sada puno više zovu za nastupe. Angažmani su učestaliji", otkriva nam Emil.

Tri mjeseca napornih priprema za show poprilično je iscrpilo Emila i Mateju, koji su odmah po završetku showa najavili da im je u planu prvo dobro napuniti baterije. Otišli su na putovanje koje je bilo kratko, ali slatko.

Emil i Mateja (FOTO: Marko Prpic/PIXSELL)
Pobjednici Supertalenta 2018 Foto: NOVA TV Content Team

"Odmorili smo se. Nakon nove godine otišli smo pet dana na Murter. To nam je bilo u planu. Odmarali smo po cijele dane, nismo radili apsolutno ništa", kaže Emil. S nagradom od 200.000 kuna koja im je pripala pobjedom u Supertalentu mogli su si priuštiti i neko egzotično putovanje, no o tome trenutno ne razmišljaju.

"Do ljeta sigurno nećemo nigdje jer imamo previše nastupa i obveza. Kazališna sezona traje do lipnja, srpnja, tako da do tada nema micanja iz Zagreba", zaključuje Kuzminski. Inače, Supertalent je samo jedan od projekata Nove TV koji ove godine konkurira za Zlatno studio. Najgledanijem talent showu svoj glas možete dati OVDJE.