Mislav Bago, Rene Bitorajac, Igor Mešin, Andrija Jarak (FOTO: Pixell)
Mislav Bago, Rene Bitorajac, Igor Mešin, Andrija Jarak (FOTO: Pixell)

Lica Nove TV u borbi su za nagradu Zlatni studio.


Studio Jutarnjeg lista, jedan od najdugovječnijih TV tjednika pokreće ''Zlatni studio'' - nagradu za televiziju, film, radio, kazalište i glazbu.

Vezani članci Lica Nove TV nominirana za Zlatni studio Među finalistima za nagradu ''Zlatni studio'' su glumci, serije, show i emisije Nove TV, ali i naslovna pjesma serije ''Dar Mar''! Zlatni studio Nova TV (Foto: Twitter) Novoj TV tri nagrade "Zlatni studio": Dobitnici su Provjereno, Andrija Jarak i Na granici

Sve se odvija pod motom ''najbolji biraju najbolje'', a nagrade dodjeljuju sami čitatelji.

Za Zlatni studio konkuriraju najbolja ostvarenja i osobe po kategorijama za djela ostvarena u razdoblju od 1. prosinca 2016. do 1. prosinca 2017. godine.

Naravno , među mnogobrojnim licima našla su se i ona s Nove TV.

Tako se u kategoriji ''Najbolja TV emisija'' u konkurenciji našao Dnevnik Nove TV, emisija Provjereno te show Tvoje lice zvuči poznato.

''Jako sam sretna. Baš sam ponosna i počašćena. Ovo je još jedan dokaz da je svaki trud i rizik koji je bio pred nama, bio isplativ. Ništa nije vrijednije od toga da te istovremeno hvali i publika i struka. Moji kolege su se baš radovale ovoj nominaciji'', kazala je Ivana Paradžiković, urednica i voditeljica emisije Provjereno.

Među najboljim TV novinarima za prestižnu titulu najboljeg bore se, između ostalih, Andrija Jarak, Ivana Petrović te Mislav Bago.

Mislav Bago, Rene Bitorajac, Igor Mešin, Andrija Jarak (FOTO: Pixell)
Mislav Bago (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr

U konkurenciji za najboljeg TV voditelja/voditeljicu našli su se Ivana Paradžiković te Rene Bitorajac i Igor Mešin.

U kategoriji najbolje TV serije za titulu najbolje natječu se Zlatni dvori te Čista ljubav, dok su se u kategoriji najbolji reality show našli Farma i Supertalent.

Ipak, lica Nove TV našla su se i u drugim kategorijama. Tako se primjerice Janko Popović Volarić, koji s Novom TV surađuje na seriji Čista ljubav te je bio u žiriju Supertalenta, našao u tijesnoj borbi za najboljeg filmskog glumca. Tu mu je titulu osigurao film Goran.

Damir Kedžo, pobjednik showa Tvoje lice zvuči poznato, našao se u kategoriji ''Hit godine'', a u borbu ide s pjesmom ''Sve u meni se budi'' koju je otpjevao s kolegicom Zsa Zsom.

Za svojeg favorita možete glasati OVDJE.

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju