Sjajni Emil i Matea

Točkom oduševili cijelu Hrvatsku: "Zna biti grozno, ali ne možemo pobjeći jedno od drugoga"

Emil i Matea (FOTO: PR) Emil i Matea (FOTO: PR) 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Emil i Matea (FOTO: PR) Emil i Matea (FOTO: PR) +0 Emil i Matea (FOTO: PR) Galerija

Emil Kuzminski i Matea Ivanković u polufinalu Supertalenta predstavili su se točkom dostojnom svjetskih pozornica.

Svojim nastupom u Supertalentu Emil Kuzminski i Matea Ivanković  osvojili su žiri, ali i užarili društvene mreže. Lebdeća točka puna  strasti, emocije, ali i bezuvjetne ljubavi oduševila je cijelu Hrvatsku i zasluženo izborila finale. I tako Maju Šuput sačuvala od emigracije jer upravo je ona ta koja je tijekom emisije uživo najavila svoj odlazak iz Hrvatske ako Emil i Matea ne prođu dalje.

Pogledaj i ovo Chriztel Renae Aceveda Zvijezda je rođena Pobjednica Supertalenta ganula je Tajči do suza, a naš zgodni glumac nije mogao sakriti ponos zbog nje!

Emil i Matea (FOTO: PR) Emil i Matea (FOTO: PR)

A put do finala nije bio nimalo lak. "Ovakva točka zahtjeva dosta vremena. Probe su kraće, ali češće", pojašnjavaju sjajni plesači koje osim ljubavi prema plesu veže i partnerska ljubav.

"U jednu ruku nam je olakšavajuće zbog povjerenja i zbog nekog tog vremena jer imamo sličan raspored pa se to dosta uskladi, a teško je jer najbližima možeš reći svašta pa znaju biti zanimljive te naše probe. Ali više je pozitivnih stvari vezano uz to da smo par i da radimo skupa", govore Emil i Matea za SHOWBUZZ.hr.

Emil i Matea (FOTO: PR) Emil i Matea (FOTO: PR)

Kao i kod drugih svađe su sastavni dio i njihova života. "Grozno je kad se naljutimo, ali ne možemo pobjeći jedno od drugoga", kažu. Jedno od drugoga ne odmaraju gotovo nikada, no to im ne smeta. "Našli smo isto mjesto na kojem odmaramo. Jedan ode na jednu stranu dvorane, drugi na drugu stranu i to je ta udaljenost koju možemo postići", zaključuje kroz smijeh par o kojem će se, sigurni smo, još jako puno pričati. Više pogledajte u videu SHOWBUZZ.hr-a.

Na službenoj stranici Supertalenta svakodnevno pratite sve novosti, pogledajte više fotografija i videosadržaja o svojim omiljenim kandidatima.

Supertalent pratite i na Facebooku, Instagramu i YouTubeu.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene