Emil Kuzminski i Matea Ivanković u polufinalu Supertalenta predstavili su se točkom dostojnom svjetskih pozornica.

Galerija


Svojim nastupom u Supertalentu Emil Kuzminski i Matea Ivanković  osvojili su žiri, ali i užarili društvene mreže. Lebdeća točka puna  strasti, emocije, ali i bezuvjetne ljubavi oduševila je cijelu Hrvatsku i zasluženo izborila finale. I tako Maju Šuput sačuvala od emigracije jer upravo je ona ta koja je tijekom emisije uživo najavila svoj odlazak iz Hrvatske ako Emil i Matea ne prođu dalje.

Emil i Matea (FOTO: PR)
Emil i Matea (FOTO: PR)

Vezani članci Marko Grubnić Uređenje luksuznog doma, privatni zrakoplovi, skupocjene torbice: Marko Grubnić otkriva detalje svog raskošnog života! Slika nije dostupna Kakvi virtuozi! Ljubavni par rasturio: "Znamo se i posvađati, u vezi smo"

A put do finala nije bio nimalo lak. "Ovakva točka zahtjeva dosta vremena. Probe su kraće, ali češće", pojašnjavaju sjajni plesači koje osim ljubavi prema plesu veže i partnerska ljubav.

"U jednu ruku nam je olakšavajuće zbog povjerenja i zbog nekog tog vremena jer imamo sličan raspored pa se to dosta uskladi, a teško je jer najbližima možeš reći svašta pa znaju biti zanimljive te naše probe. Ali više je pozitivnih stvari vezano uz to da smo par i da radimo skupa", govore Emil i Matea za SHOWBUZZ.hr.

Emil i Matea (FOTO: PR)
Emil i Matea (FOTO: PR)

Kao i kod drugih svađe su sastavni dio i njihova života. "Grozno je kad se naljutimo, ali ne možemo pobjeći jedno od drugoga", kažu. Jedno od drugoga ne odmaraju gotovo nikada, no to im ne smeta. "Našli smo isto mjesto na kojem odmaramo. Jedan ode na jednu stranu dvorane, drugi na drugu stranu i to je ta udaljenost koju možemo postići", zaključuje kroz smijeh par o kojem će se, sigurni smo, još jako puno pričati. Više pogledajte u videu SHOWBUZZ.hr-a.

Na službenoj stranici Supertalenta svakodnevno pratite sve novosti, pogledajte više fotografija i videosadržaja o svojim omiljenim kandidatima.

Supertalent pratite i na Facebooku, Instagramu i YouTubeu.