Emil i Mateja pobjedom u Supertalentu osvojili su 200.000 kuna. Nagradu će trošiti racionalno.

Galerija


Nastupom dostojnim najvećih svjetskih pozornica Emil i Mateja oduševili su Hrvatsku i zasluženo odnijeli pobjedu u petoj sezoni Supertalenta. Zaljubljeni plesači osim laskave titule kući su ponijeli i novčanu nagradu u iznosu od 200.000 kuna. Pobjedi se nisu nadali pa još ni samo ne znaju na što će potrošiti cjelokupan iznos.

Vezani članci Emil i Mateja (FOTO: Anamaria Batur) Pitate se gdje su danas Emil i Mateja? Evo kako njihov život izgleda nakon što su osvojili Hrvatsku Emil i Mateja (FOTO: Marko Prpic/PIXSELL) Mnoge iznenadili skromnošću! Emil i Mateja vratili se s odmora: "Do ljeta sigurno nećemo iz Zagreba"

"Nismo ovo zaista očekivali pa nismo ni razmišljali na što bi novac potrošili, ali sigurni smo da ćemo otići na neki odmor. Ovo je sve predugo trajalo tako da ćemo se sada napokon odmoriti", govore Emil i Mateja za SHOWBUZZ.hr.

Emil i Mateja (FOTO: Anamaria Batur)
Emil i Mateja (FOTO: PR) - 1

Na zasluženi odmor otputovat će nakon nove godine, a na njega neće potrošiti cijelo bogatstvo. "Nismo rastrošni tako da nećemo puno potrošiti na putovanje", govori Emil. A nakon što predahnu od svega čeka ih povratak u domovinu u kojoj će bez sumnje i dalje biti velike zvijezde. No, to ih, ističu, neće promijeniti. "Nismo još svega svjesni, ali mislim da ćemo i dalje ostati u svom svijetu", kaže Mateja. Svjesni su i da će interes za njihov privatni život sada biti pod povećalom javnosti, ali oni će ga i dalje nastojati zadržati za sebe.

Emil i Mateja (FOTO: Anamaria Batur)
Emil i Mateja (FOTO: Anamaria Batur)

Nakon pobjede u showu ne razlikuju im se ni poslovni planovi. "Ništa se puno neće promijeniti. I dalje ćemo se baviti ovime čime se bavimo i u tome ćemo uživati", zaključuju samozatajni umjetnici. Više pogledajte u videu SHOWBUZZ.hr-a.

Emil i Mateja (FOTO: Anamaria Batur)
Emil i Mateja (FOTO: PR)