Elsa Pataky otkrila detalje svog braka s Chrisom Hemsworthom s kojim se vjenčala 2010. godine nakon samo tri mjeseca veze.

Galerija


Španjolska glumica i manekenka Elsa Pataky i holivudska zvijezda Chris Hemsworth slove kao jedan od najatraktivnijih zvjezdanih parova i njihov brak djeluje idealno i savršeno, no glumica je u jednom od posljednjih intervjua priznala da i oni imaju svojih uspona i padova.

Vezani članci Chris Hemsworth, Elsa Pataky (Foto: Profimedia) Danas je u skladnom braku i svi joj zavide, no ova zavodnica lomila je mnoga srca i varala svoje bivše dečke Chris Hemsworth, Elsa Pataky Seksi par plijenio poglede: Ona pokazala utegnutu stražnjicu, on isklesani torzo

"Smiješno mi je što nas ljudi smatraju savršenim parom. Nema šanse da smo savršeni. Bilo je uspona i padova, a i dalje nastavljamo raditi na svojoj vezu.", izjavila je za Sunday Telegraph.

Otkrila je i da gotovo nakon deset godina braka nije lako biti sa zvijezdom "Osvetnika", ali da se tajna njihove ljubavi krije u tome da rade na svom odnosu.

"Mislim da je veza zapravo jedan neprestani rad koji nije lak", zaključila je.

37-godišnji Chris i 44-godišnja Elsa u braku su od 2010. godine, a vjenčali su se nakon samo tri mjeseca veze. Danas su ponosni roditelji 8-godišnje Indije Rose i 6-godišnjih blizanaca Sashe i Tristana.

Nakon što su nekoliko godina živjeli u Los Angelesu, supružnici su se s djecom 2014. godine preselili u australski Byron Bay gdje su sagradili luksuzan dom vrijedan 20 milijuna dolara. Kuća se nalazi na osamljenom području i u blizini plaže.

U jednom od nedavnih intervjua Chris je priznao da je u Los Angelesu imao osjećao kao da će se ugušiti.

"Gušio me svaki posao, razgovor, sve što se događalo u industriji. Izgubio sam perspektivu. U Byron Bayu nema niti jedne osobe s kojima komuniciram, osim s obiteljim i prijateljima, a da su dio Hollywooda i to je pravo olakšanje. Super je i za moju djecu i suprugu", izjavio je Chris za Sunday Telegraph.

Ne odvaja se od svoje trudne mlađahne djevojke, razlika od gotovo 30 godina im ništa ne predstavlja