U braku 10 godina

Slove kao savršen par bez mane i svi im zavide, no čini se da ipak nije sve tako idealno: "Smiješno mi je to"

Elsa Pataky i Chris Hemsworth (Foto: Instagram) Elsa Pataky i Chris Hemsworth (Foto: Instagram) Instagram 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Elsa Pataky i Chris Hemsworth (Foto: Instagram) Elsa Pataky (Foto: Instagram) Elsa Pataky i Chris Hemsworth (Foto: AFP) Elsa Pataky (Foto: Instagram) Chris Hemsworth, Elsa Pataky (Foto: Getty Images) Chris Hemsworth i Elsa Pataky (Foto: Instagram) +0 Chris Hemsworth i Elsa Pataky (Foto: Instagram) Galerija

Elsa Pataky otkrila detalje svog braka s Chrisom Hemsworthom s kojim se vjenčala 2010. godine nakon samo tri mjeseca veze.

Španjolska glumica i manekenka Elsa Pataky i holivudska zvijezda Chris Hemsworth slove kao jedan od najatraktivnijih zvjezdanih parova i njihov brak djeluje idealno i savršeno, no glumica je u jednom od posljednjih intervjua priznala da i oni imaju svojih uspona i padova.

Pogledaj i ovo Elsa Pataky Pa što se dogodilo? Supruga miljenika žena snimljena u zabrinjavajućem stanju, skrivala je lice iza spremnika s ledom dok ju je on pratio u stopu

"Smiješno mi je što nas ljudi smatraju savršenim parom. Nema šanse da smo savršeni. Bilo je uspona i padova, a i dalje nastavljamo raditi na svojoj vezu.", izjavila je za Sunday Telegraph.

Otkrila je i da gotovo nakon deset godina braka nije lako biti sa zvijezdom "Osvetnika", ali da se tajna njihove ljubavi krije u tome da rade na svom odnosu.

"Mislim da je veza zapravo jedan neprestani rad koji nije lak", zaključila je.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elsa Pataky (@elsapatakyconfidential) on

37-godišnji Chris i 44-godišnja Elsa u braku su od 2010. godine, a vjenčali su se nakon samo tri mjeseca veze. Danas su ponosni roditelji 8-godišnje Indije Rose i 6-godišnjih blizanaca Sashe i Tristana.

Nakon što su nekoliko godina živjeli u Los Angelesu, supružnici su se s djecom 2014. godine preselili u australski Byron Bay gdje su sagradili luksuzan dom vrijedan 20 milijuna dolara. Kuća se nalazi na osamljenom području i u blizini plaže.

U jednom od nedavnih intervjua Chris je priznao da je u Los Angelesu imao osjećao kao da će se ugušiti.

"Gušio me svaki posao, razgovor, sve što se događalo u industriji. Izgubio sam perspektivu. U Byron Bayu nema niti jedne osobe s kojima komuniciram, osim s obiteljim i prijateljima, a da su dio Hollywooda i to je pravo olakšanje. Super je i za moju djecu i suprugu", izjavio je Chris za Sunday Telegraph.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene