Elsa Pataky i Chris Hemsworth zajedno gledaju seksi scene iz filmova i serija koje su snimali s drugim glumačkim partnerima.

Galerija


Španjolska glumica Elsa Pataky koja je udana za glumca Chrisa Hemswortha, često snima opuštene, seksi scene s muškim kolegama, baš kao i Chris sa ženskim glumicama.

Vezani članci Elsa Pataky i Chris Hemsworth - 9 Ne zna se tko je zgodnija polovica ovog para, a sad je manekenka objavila fotku muževog golog torza i našalila se s njim Elsa Pataky Bolju polovicu najseksi zvjezdanog para fotografi su pratili u stopu, nije teško pogoditi zašto je to tako

A nakon što ih snime, često ih zajedno gledaju. Naime, Elsa je za OK! magazine priznala kako nemaju problema s gledanjem takvih scena.

Naime, Elsa trenutno radi na snimanju serije Tidelands u kojem glumi seksi sirenu, koja je intimna s više muških likova.

"To je dio našeg posla. Svjesni smo toga. To je ono što radimo i ništa više od toga se ne događa. Svi smo vrlo profesionalni", objasnila je 42-godišnja glumica.

Elsa je nedavno obožavateljima objasnila kako teku njene pripreme za snimanje seksi scena, izjavivši kako svako jutro započinje s ljubljenjem s nekim od kolega kako bi stvorili kemiju potrebnu za zahtjevna snimanja, što je potvrdio i njen glumački partner iz serije, Brazilac Marco Pigossi.

"Mi Latinoamerikanci radimo to tako", zaključila je Elsa.

Elsa i Chris u skladnom su braku već devet godina i roditelji su djevojčice Indie Rose i blizanaca Sashe i Tristana.

Kalember pozirao s legendama koje ni on sam nije odmah prepoznao pa se podsjetio kako su prije izgledali

Evo tko je žena zbog koje je najbogatiji čovjek na svijetu ostavio suprugu poslije 25 godina

Ove godine slavi 50. rođendan, izgleda besprijekorno, ali tvrdi da se baš zbog ljepote često susreće s mržnjom