Obiteljski izlet

Na privatnom otoku milijardera: Ovaj slavni par može se pohvaliti besprijekornim tijelima bez mane

Elsa Pataky i Chris Hemsworth (Foto: Instagram) Elsa Pataky i Chris Hemsworth (Foto: Instagram) Instagram 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Elsa Pataky i Chris Hemsworth (Foto: Instagram) Elsa Pataky (Foto: Instagram) Elsa Pataky (Foto: Instagram) Elsa Pataky (Foto: Instagram) Chris Hemsworth i Elsa Pataky (Foto: Instagram) Elsa Pataky i Chris Hemsworth (Foto: Instagram) Elsa Pataky (Foto: Instagram) Elsa Pataky (Foto: Instagram) Elsa Pataky i Chris Hemsworth (Foto: AFP) +0 Chris Hemsworth, Elsa Pataky (Foto: Getty Images) Galerija

Elsa Pataky objavila fotografije sa savršenog odmora na kojem uživa s obitelji.

Glumica Elsa Pataky i njezin suprug Chris Hemsworth poznati su po zdravom načinu života kojeg vode i aktivnom treniranju, što se itekako primjećuje tek jednim pogledom na njihova razgolićena tijela.

Pogledaj i ovo Elsa Pataky Pa što se dogodilo? Supruga miljenika žena snimljena u zabrinjavajućem stanju, skrivala je lice iza spremnika s ledom dok ju je on pratio u stopu

Tako je 43-godišnja Elsa svoju nevjerojatnu figuru pokazala na profilu na Instagramu, objaviviši novu fotografiju u minijaturnom bikiniju, dok u društvu supruga i obitelji odmora na privatnom otoku Makepeace milijardera Richarda Bransona.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elsa Pataky (@elsapatakyconfidential) on

Majka troje djece na svom je profilu na Instagramu objavila nekoliko fotografija na kojima se sunča pokraj bazena, a na nekima se nalazi i Chrisov brat Liam, koji se u krugu obitelji oporavlja od prekida s Miley Cyrus.

"Zabavan izlet u najboljem društvu", pohvalila se Elsa.

Otok na kojem se društvo nalazi dostupan je samo za eksluzivan najam, a udaljen je nekoliko minuta od obale Queenslanda. Tijekom sezone cijena tri noćenja za 8 odraslih osoba iznosi 12 tisuća dolara. Na otoku se nalazi bazen u koji stane 500 tisuća litara vode, 15 spa oaza te teniski teren.

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Rihanna (Foto: Profimedia) Rihanna (Foto: Profimedia) Rihanna (Foto: Profimedia) Rihanna (Foto: AFP) +9 Rihanna i Hassan Jameel (Foto: Profimedia) Celebrity Slavna pjevačica trbuščić skriva torbama: Stiže kruna ljubavi s arapskim milijarderom?

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene