Ellen DeGeneres posljednjih se mjeseci suočila s gnjusnim optužbama na svoj račun, a unatoč svemu je prije pet dana osvojila nagradu People's Choice.

Galerija


Jedna od najpopularnijih televizijskih voditeljica na svijetu, Amerikanka Ellen DeGeneres protiv koje su u proteklih nekoliko mjeseci iznesne šokantne optužbe o zlostavljanju i maltretiranju na radnom mjestu, prije nekoliko je dana unatoč svemu dobila nagradu People's Choice. Paparazzi su je sada prvi put uhvatili u javnosti, a Ellen je s prijateljicom otišla na ručak u kalifornijskom Montecitu te je pristojno mahnula fotografima.

Vezani članci Ellen DeGeneres i Kevin Hart - 3 Prvo je on bio usred skandala i ona ga branila, a sad su se uloge obrnule: Našli se na ručku i na rastanku dobro izgrlili Meghan Markle i princ Harry Konačno našli dom Meghan i princ Harry: Kupili vilu za 14,7 milijuna dolara i još su uštedjeli, a okruženi su zvijezdama

"Obožavatelji su mi sve na svijetu. Ne bih bila tu gdje jesam bez svojih fanova", rekla je prije nekoliko dana DeGeneres nakon što je dobila nagradu.

Njezin show vratio se na male ekrane i trenutačno se snima 18. sezona, a sama voditeljica nedavno se osvrnula na optužbe na svoj račun.

"Možda ste imali priliku čuti ovog ljeta, pojavile su se navodne optužbe o toksičnom radnom okruženju u našem showu, a onda je pokrenuta i istraga. Saznala sam da su se ovdje događale neke stvari koje se nikada nisu smjele dogoditi. To shvaćam vrlo oziljno i želim reći da mi je žao svih ljudi koji su bili povrijeđeni", izjavila je Ellen. Dodala je i kako svjesna svoje slave, svog položaja u društvu i moći, ali da je trebala biti svjesnija svega što se događalo uza kulisa.

Ellen DeGeneres i njezina supruga Portia de Rossi inače su poznate i po čestom mijenjaju vila u kojima žive. Obožavaju područje Montecita te nerijetko kupuju i prodaju vile. Pjevačici Ariani Grande za 6,7 milijuna dolara su prodale nedavno vilu koju su kupile u siječnju ove godine. Djevojke trenutačno žive u vili na Beverly Hillsu, koju su od pjevača Adama Levinea kupile prošle godine za 45 milijuna dolara. Vlasnice su nekoliko nekretnina, a u tome ne namjeravaju stati.

Nezgoda naše najseksi plesačice: Uske kožne hlače puknule joj usred snimanja, objavila je i video!