Ellen DeGeneres radila je u agenciji majke Bena Gravoleta kada je imao 11 godina.

Galerija


Ellen DeGeneres (62) svakim danom se suočava sa sve gorim optužbama na svoj račun, a njezina isprika gotovo da nije ni zamijećena.

Vezani članci Ellen DeGeneres i Portia de Rossi Novi problemi za nekad omiljenu voditeljicu: Njeno javno priznanje izazvalo zgražanje vjerne publike Ellen DeGeneres Nakon gnjusnih optužbi objavila da ima koronu: Većina joj poželjela brz oporavak, a neki ju kritizirali

Više od 10 zaposlenika komičarku i voditeljicu optužilo je da ih je zlostavljala na radnom mjestu te da su bili prisiljeni trpjeti uvrede, omalovažavanje i rasizam. Brane se da nisu odmah dali otkaz jer je Ellenin show jako popularan diljem svijeta i strahovali su da neće naći bolji posao. 

Nakon optužbi zaposlenika oglasio se i sin jedne žene u čijoj je agenciji u New Orleansu krajem 70-ih radila DeGeneres, piše Independent. Kaže kako je bio žrtva njezina zlostavljanja kada je imao 11 godina. 

"Grozio sam se kad bih morao nakon škole navratiti u agenciju. Ellen bi kritizirala moju težinu i moju odjeću. Govorila bi da sam glup i debeo. Bio sam samo dječak, a ona je bila odrasla žena koja je uživala u tome da me vidi uzrujanog", ispričao je sada već 52-godišnji Ben Gravolet.

"Ona je jednostavno najzlobnija osoba koju sam ikad upoznao", istaknuo je. Inače, osim Ellen za zlostavljanje optužen je i njezin izvršni producent Kevin Leman za seksualno napastovanje. Prema ispovijesti zaposlenika, tražio je od njih oralni seks i htio ih je dodirivati. 

Leman je objavio priopćenje u kojem je negirao optužbe. "Počeo sam kao Ellenin osobni asistent prije 17 godina i posvetio sam se karijeri i došao do mjesta na kojem sam danas. Iako je moj posao scenarista takav da smišljam šale i povremeno u njima pretjeram, užasnut sam time što je moj pokušaj humora nekog uvrijedio. Oduvijek sam se trudio odnositi prema drugima s ljubaznošću, inkluzivnošću i poštovanjem. Tijekom cijelog svog rada na showu nijednom nisam prijavljen kadrovskoj i šokiran sam ovim malicioznim i zavaravajućim člankom", napisao je. 

Nema kraja užasnim detaljima iz "kuće horora": Nakon lutke nalik njemu otkriven i njegov veliki fetiš