Vjerujete li joj?

Nakon gnjusnih optužbi suradnika vratila se na posao i otkrila svoju stranu priče: "Znam da imam privilegirani položaj i moć"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ellen DeGeneres počela je snimanje 18. sezone svog showa "The Ellen DeGeneres show" i javno progovorila o optužbama koje su protiv nje iznesena te otkrila plan za budućnost.

Jedna od najpopularnijih televizijskih voditeljica na svijetu, Amerikanka Ellen DeGeneres protiv koje su u proteklih nekoliko mjeseci iznesne šokantne optužbe o zlostavljanju i maltretiranju na radnom mjestu, vratila se na male ekrane i snimanju 18. sezone svog "The Ellen DeGeners showa" u studiju te se izravno se osvrnula na sve tvrdnje koje su protiv nje izrečene i zbog kojih je pokrenuta službena istraga.

Pogledaj i ovo Stephen Boss - 6 Zbogom tWitch! Preminuo omiljeni DJ iz emisije Ellen DeGeneres, policija ga je pronašla mrtvog u hotelskoj sobi nakon poziva zabrinute supruge

Isječak svog govora 62-godišnja Ellen je objavila i na svom Instagramu priznajući da radi sama na sebi ali i dajući javno obećanje svim gledateljima koji ju prate na malim ekranima, da je upravo ona takva kakvu ju vide na televiziji.

"Možda ste imali priliku čuti ovog ljeta, pojavile su se navodne optužbe o toksičnom radnom okruženju u našem showu, a onda je pokrenuta i istraga. Saznala sam da su se ovdje događale neke stvari koje se nikada nisu smjele dogoditi. To shvaćam vrlo oziljno i želim reći da mi je žao svih ljudi koji su bili povrijeđeni", izjavila je Ellen.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ellen DeGeneres (@theellenshow) on

Dodala je i kako svjesna svoje slave, svog položaja u društvu i moći, ali da je trebala biti svjesnija svega što se događalo uza kulisa.

"Znam da imam privilegirani položaj i moć, u skladu s time preuzimam odgovorost za ono što se događa u mom showu. Ovo je show Ellen DeGeneres, ja sam Ellen DeGeneres", zaključila je voditeljica i zvijezda animimiranog filma "Potraga za Nemom".

Osvrnula se i na otpuštanje vrhunskih producenata Eda Glavina, Kevina Lemana i Jonathana Normana.

"Tijekom posljednjih tjedana smo puno razgovarali o showu, našim radnim mjestima i onome što želimo u budućnosti. Napravili smo potrebne promjene i danas započinjemo novo poglavlje", obznanila je.

Također se osvrnula i na svoju reputaciju i rečenicu "budite ljubazni" koju je kao savjet svojim gledateljima podijelila tisuće puta, a mnogi su ju nakon svega prozvali izrazito neljubaznom i bahatom osobom. Ona se u svom stilu našalila na svoj račun.

"Istina je da sam ja ta osoba koju vidite ne televziji. Ja sam i puno toga drugoga. Ponekad se rastužim, naljutim, zabrinem, frustriram, postanem nestrpljiva, ali radim na svemu tome. Posebno radim na svojoj nestrpljivosti, a to ne ide dobro, jer se ne događa dovoljno brzo", našalila se.

Ellen kaže da unatoč tome što je poprilično dobra glumica, uspjela je kao homoseksualka glumiti i heteroseksualnu ženu u nekim filmovima, ali da ipak nije dovoljno dobra da bi uspjele zavaravati milijune svojih gledatelja proteklih 17 godina.

"Ovo sam ja, i pokušavam biti što bolja osoba. Ako sam nekoga iznevjerila, povrijedila nečije osjećaje, žao mi je zbog toga. U takvim slučajevima samu sebe iznevjerim i povrijedim", priznala je.

Ellen je svoj monolog završila u optimističnom tonu, zaključivši kako se nada da će njezin jednosatni show i dalje zabavljati ljude.

"Nadam se da i dalje možemo biti mjesto sreće i radosti. Obvezala sam se da će ovo biti najbolja sezona koju smo ikad imali", poručila je voditeljica.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene