Ellen DeGeneres snimljena je dok je razmjenjivala nježnosti sa suprugom Portiom de Rossi u Santa Barbari.

Galerija


Jedna od najpopularnijih televizijskih voditeljica današnjice i komičarka Ellen DeGeneres nedavno se suočila s valom kritika na račun svog hladnog, bezobzirnog i nepravednog ponašanja prema ljudima s kojima radi, što je u potpunoj suprotnosti od njezine tople i ljubazne osobnosti i toga kako se predstavlja u javnosti posljednjih 30 godina.

Vezani članci Ellen DeGeneres i Portia de Rossi Bila je omiljeno TV lice, sad se suočava s teškim padom u karijeri, a šuška se i da ima problema sa ženom Ellen DeGeneres, Portia de Rossi (Foto: Profimedia) Četiri je godine maštala o njoj, a od 2004. više ništa nije stajalo na putu njihovoj ljubavi

I dok američki mediji prenose kako je 62-godišnja Ellen zabrinuta za svoju karijeru i posao te da s velikim pozornošću prati optužbe koju pristižu na njezin račun, kamere su ju uhvatile u potpuno opuštenom izdanju, bez ijednog traga zabrinutosti na licu.

Voditeljica je snimljena dok je u društvu svoje 47-godišnje supruge Portie de Rossi odlazila na večeru u jedan restoran u Santa Barbari, a snimljene su u trenutku razmjenjivanja nježnosti i poljubaca, što inače rijetko rade u javnosti.

Dosad su karantenu provodile u svojoj luksuznoj kući u Santa Barbari, odakle je Ellen nastavila s emitiranjem svog showa tijekom pandemije koronavirusa koja nije zaobišla ni SAD.

Njoj blizak izvor nedavno je za Us Weekly izjavio kako je Ellen na rubu zbog glasina koje kruže o njoj i prikazuju je kao zlu osobu, a da je Portia njezin najveći oslonac.

"Ellen je jako zahvalna što ima Portiu u svom životu i što je ona njezina srodna duša", izjavio je izvor.

Ellen i Portia počele su vezu još 2004. godine, vjenčale su se četiri godine kasnije, nakon što je u Kaliforniji ukinuta zabrana sklapanja istospolnih brakova.

Njezini bikiniji sve su manji, ali u ovakvom izdanju želi pozirati samo u njegovu naručju