Ella Dvornik snimila je zabavni video u kojem je pokazala što je sve sređivala na svom licu, a u mnoštvu pozitivnih komentara istaknuo se jedan na račun njezinog muža Charlesa Pearcea.

Galerija


Ella Dvornik (30) podijelila je video u kojem je otkrila na kojim je sve estetskim zahvatima bila i osvojila simpatije pratitelja, no jedna žena je imala neprikladan komentar o njezinom mužu Charlesu Pearceu (43). 

Vezani članci Ella Dvornik i Charles Pearce - 4 Muž Elle Dvornik objavio njezinu fotku s posvetom koja je osvojila mnoge žene, zaredao se niz pohvala i tisuće lajkova Ella Dvornik Ella Dvornik iskreno priznala kako joj živjeti na selu i sve opisala do detalja, a otkrila je i u čemu se prevarila

"Kad mi netko kaže da sam lijepa bez šminke...Fileri, operacija nosa, baby botoks, krunice, navlake, mostovi, implantati", napisala je Ella na snimci koju je podijelila na društvenim mrežama. 

"Tko nema u genima, ima na rate", istaknula je na Facebook profilu. Mnogi su ju pohvalili zbog iskrenosti i jer je bila umjerena. 

"Bravo! Nemam ništa protiv estetske kirurgije dok se ne ugrožava zdravlje i dok psihički stabilna osoba donosi odluke radi sebe, a ne muža, zeta, susjede...", "Taman nista previše, nisi plastična Barbika i dalje izgledaš lijepo i prirodno", "Sve je to sitno, taman", komentirali su. 

No bilo je i negativnih mišljenja, a jedna pratiteljica se istaknula komentirajući Ellinog muža i pjesmu "Short dick man" koju je stavila u video o zahvatima. 

"I pjesma koja puno govori o tvom mužu", napisala je. "O, jel i tebe je*o?", odgovorila joj je Dvornik i oduševila fanove. 

"Don't want no short dick man... Na taj sam se dio referirala....Nisam mislila ništa loše, naprotiv....Trebala sam odmah napisat na koji dio pjesme mislim, ovako ispalo da se*uckam, a nije mi bila namjera. Sorry", ispravila se pratiteljica nakon toga. 

No Ella joj nije zamjerila. "Sve ok.  Ja sam uvijek za za*ebanciju kako se i vidi iz priloženog", istaknula je influencerica. 

Skoro je poginuo i ostali su mu ožiljci kao podsjetnik, a na vrhuncu slave je učinio veliku glupost i postao omražen

Ovako to izgleda kad jednu od najvećih zvijezda uhvate pijanu, pogledajte fotke koje bi sigurno najradije izbrisala