Ella Dvornik je na društvenim mrežama čestitala svom suprugu Charlesu Pearceu 28. rođendan, iako on zapravo slavi 48.

Galerija


U obitelji influencerice i blogerice Elle Dvornik ovih dana ima nekoliko dobrih razloga za slavlje jer nakon što su ona i suprug Charles s kćerima preselili u Istru, proslavili su i njegov 48. rođendan.

Vezani članci Ella Dvornik i Charles Pearce Ella Dvornik i njezin suprug uzbuđeni zbog velike promjene, ostvarilo im se ono o čemu već dugo sanjaju Ella Dvornik - 1 Ellu Dvornik neke su pratiteljice žestoko napale zbog objave o promjeni u njenom životu: "Ima mama koje bi znale"

30-godišnja Ella svom je Charlesu na društvenim mrežama čestitala njegov dan na svoj način, a otkrila je kako su odlučili iskoristiti usluga čuvanja djece kako bi njih dvoje mogli uživati sami u proslavi.

"Dragi mužu, sretan ti 28. rođendan, ponovno! Nazdravimo još puno zajedničkih rođendana, tijekom kojih ćemo ostati mladog duha dok nam tijela stare. Zauvijek 28! Volim te", napisala je romantična Ella uz Charlesovu nasmiješnu fotografiju.

"Sretan ročkas najboljem suprugu Balkana. Charles, budi sretan, živ i zdrav i slušaj svoje curke", "Sretan, ja sam stala na brojki 21", "Sretan rođendan i prvi parti u novoj kući", "Neka je sretan", "Sretan rođendan ovom divnom čovjeku", "Sretan rođendan, mladiću", samo je dio čestitaka i lijepih želja koje je dobio od Ellinih pratitelja.

Ne čudi što su se svi okretali za Lanom Jurčević, teško ju je bilo gledati u oči zbog hrabrog dekoltea u kojem se pojavila

Šuput u mini haljini ostavila obožavatelje u čudu, mnogi ne vjeruju kako izgleda tri mjeseca od poroda