Hana Hadžiavdagić Tabaković pozirala je pokraj bazena u neobičnom bikiniju i štiklama te se ubrzo oglasila Ella Dvornik koja je sve nasmijala.

Galerija


Hana Hadžiavdagić Tabaković podijelila je seksi fotografiju s odmora u Istri koja je oduševila njezine pratitelje, a mnoge je zabavio i komentar Elle Dvornik

Vezani članci Ella Dvornik Ella Dvornik u brutalno iskrenom videu prozvala bivše dečke: "Jedan me otpisao jer sam sotona, drugi me varao i tukao" Žanamari Perčić Slavne Hrvatice otkrivaju svoje anegdote sa štiklama, a evo i koja ih ima više od stotinu pari!

"Ljetne vibre. Ja opet najljepša", napisala je voditeljica i influencerica koju prati 633.000 ljudi na Instagramu. Hana je pozirala pokraj bazena u neobičnom, oskudnom, crnom bikiniju koji je naglasio njezinu savršenu liniju, a uskladila ga je s bijelim štiklama. 

"Woow", "Za Vogue", "Ona je bomba", "Kakve noge imaš", "Goriš, ženo", "Savršenstvo bez mane", "Kakva mačka", "Svaka čast, Hana", "Top", "Prezgodna", "Predivna žena", napisali su joj pratitelji. 

Hana je na slici prikupila više od 11.000 lajkova, a u moru komentara istaknuo se onaj od Elle Dvornik. "Reko mi je muž da kad kupimo bazen da ću okolo u bikiniju i štiklama. Kad je pravo vrijeme da mu kažem da je krivu oženio?", napisala je. 

Njezin komentar je prikupio 190 lajkova i nasmijao i samu Hanu, a Elli je jedna žena dala savjet. "Kad kupite bazen", odgovorila je na njezino pitanje. 

Leonarda snimljena u javnosti prvi put nakon razvoda od Bobana, nasmijana je uživala u omiljenom društvu

Kristina Mandarina pohvalila se povratkom na posao koji ju je proslavio, no ovog puta nema agruma i skroz drukčije izgleda