Ima sve što poželi

Ella Dvornik otvoreno o svojoj prvoj kolekciji, majčinstvu ali i braku: "Veza od 7 godina dođe kao veza koja traje 42 godine"

Ella Dvornik - 3 Ella Dvornik - 3 DNEVNIK.hr 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik - 1 Ella Dvornik - 2 Ella Dvornik - 3 Ella Dvornik - 4 +0 Ella Dvornik - 5 Galerija

Iako suradnje dizajnera i influensera na inozemnoj modnoj sceni nisu novost, u Hrvatskoj se takva upravo dogodila prvi put. Za to su se pobrinule Ella Dvornik i Kristina Burja. Elli se tako ispunila još jedna želja s njezina popisa, a nama je otkrila kako ipak postoji još jedna neostvarena. Što je sve zacrtala da će ostvariti do 30. rođendana, koji slavi idući tjedan, doznat ćete u nastavku.

Još nema ni 30 godina, a već živi sve ono što si je odavno zacrtala. Ella Dvornik Pearce jedna je od najpraćenijih influencerica. Na društvenim mrežama prati je više od 508 tisuća ljudi, a njezini postovi nakon samo desetak minuta od objave pregledaju se više od 10 tisuća puta.

Pogledaj i ovo In Magazin: Leona Paraminski - 3 Stiglo je i to vrijeme Naša glumica s američkom adresom najavila veliki povratak nakon četiri godine: "Nisam uopće mogla spavati cijelu noć, bila sam jako uzbuđena"

"Imala sam tu neku bucket listu za 5 godina, kad sam bila u Londonu, i sve mi je prošlo, čak sam i ekstra dobila, jedno dijete ekstra, i jedino što nisam nisam kupila kuću, ali valjda ću i to, idem idući tjedan", otkrila nam je Ella.

Ella i njezin suprug Charles, naime, o životu na osami maštaju već nekoliko godina. No ono što žele je, čini se, teško naći.

"Uglavnom neko selo što veća kuća, što manje susjeda. To je neki ideal trenutno, tako da meni će karantena biti u svakom slučlaju.
I voljela bih da mi je dovoljno lijepo da ne želim izlaziti van, da nema dućana, dostave ni ništa", izjavila je.

Ella i Charles, na rad od kuće naviknuli su se otkad je prije tri godine stigla prva kćerkia Balie. Ella, kaže, to nosi mnogo prednosti. Osim kada se radi o braku.

"Ja sam jako ljubomora na ljude koji izađu raditi i ne vrate se 8 sati kući, mislim da su i veze romantičnije, jer kao neodstajete si. Ovako kad ste si stalno pred nosom, veza od 7 godina ti dođe kao veza koja traje 42 godine", objasnila je.

Da su zajedno tek 7 godina, podsjete ih izazovi roditeljstva te njihove djevojčice Balie i Lumi. One su, tvrdi, potpuno karakterno drugačije.

"Bali je užasno karizmatična, mi se nekad osjećamo kao da mi živimo u njezinom svijetu, a ne ona u našem. A Lumi je tiha, kalkuluira nešto cijelo vrijeme. Nije mi teško koliko će mi biti teško kad navrše 12, 13 godina", zaključila je Ella.

Ella će 30 navršiti idući tjedan, i to dva dana prije Božića. Slavlja neće biti, a teško je odgovoriti i na pitanje čime bi je najbliži mogli usrećiti.

"Nemojte me to pitat, već imam sve što hoću. Ne znam uopće što bih htjela"; zaključila je.

Jer nedavno je ispunjena još jedna od ranije spomenutih želja. U suradnji s dizajnericom Kristinom Burjom, koja je godinama odijeva, nastala je kolekcija KriElla.

"S Ellom je suradnja tako prirodna, tako lijepa, mi dvije smo i vrlo slične u puno toga, vrlo dobro se razumijemo i inače imamo sličnu estetiku. Brzo smo se našle, išle smo na tu varijantu crno bijelu koja je vječna, tako da je naša prva kolekcija zauvijek, a onda ćemo nadograđivati vrlo rado", izjavila je dizajnerica Kristina Burja.

Posebnost ove minikolekcije je u transformacijama koje se, uz pomoć plašta ili mašne, postižu u samo nekoliko sekundi.

A čini se da Ella i Kristina neće stati samo na jednoj suradnji jer ljubav prema dizajnu i modi Ella gaji već godinama.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene