Objanila proces

Iva Majoli hvali se tretmanom pomlađivanja kakav vole Kim i Angelina, objavila je i fotke s lica mjesta

Iva Majoli (Foto: Dnevnik.hr) Iva Majoli (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Iva Majoli (Foto: Dnevnik.hr) Galerija

Iva Majoli posjetila je jednu zagrebačku kliniku kako bi joj pomogli da joj koža lica izgleda mlađe i zdravije.

Jedna od naših najboljih tenisačica svih vremena Iva Majoli više se ne pojavljuje često u javnosti i ne pohađa društvena događanja, međutim to ne znači da se ne brine o svom tijelu i izgledu, na kojima je profesionalna sportska karijera ostavila trag.

Pogledaj i ovo showbuzz Novi početak Iva Majoli planira budućnost - seli u Tursku s dečkom?

No kako bi sve bilo u redu, danas 42-godišnja Iva na Instagramu se pohvalila kako se odlučila na jedan popularan estetski zahvat, a fotografije s njega podijelila je sa svojim pratiteljima.

"Obožavam ovaj tretman! Od igranja tenisa na suncu koža mi je zapravo oštećena. Izvade ti krv, stave je u posebnu centrifugu kako bi izvadili tvoju plazmu punu faktora rasta i onda je injektiraju u lice, koje izgleda zdravo, sjajno, elastično, pomlađeno", objasnila je Iva uz objavljenu fotografiju.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Iva Majoli (@ivamajoli) on

Takav tretman nije stran ni najvećim holivudskim zvijezdama poput Kim Kardashian ili Angeline Jolie, koje su ga zapravo i proslavile.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Jack Nicholson (Foto: Getty Images) Leonardo DiCaprio (Foto: Profimedia) John Lennon i Yoko Ono (Foto: Getty Images) +0 Elvis Presley (Foto: Profimedia) Zanimljivosti Tajne vile koja je desetljećima je bila centar zabave: Poznata imena ispričala što se događalo iza zatvorenih vrata

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene