Iva Majoli posjetila je jednu zagrebačku kliniku kako bi joj pomogli da joj koža lica izgleda mlađe i zdravije.

Galerija


Jedna od naših najboljih tenisačica svih vremena Iva Majoli više se ne pojavljuje često u javnosti i ne pohađa društvena događanja, međutim to ne znači da se ne brine o svom tijelu i izgledu, na kojima je profesionalna sportska karijera ostavila trag.

Vezani članci Iva Majoli i Stipe Marić Nekoć su bili jedan od naših najglamuroznijih parova, no njihova ljubav ostala je u sjeni skandaloznog razvoda Slika nije dostupna 'Iva Majoli me otrovala hrenovkama!'

No kako bi sve bilo u redu, danas 42-godišnja Iva na Instagramu se pohvalila kako se odlučila na jedan popularan estetski zahvat, a fotografije s njega podijelila je sa svojim pratiteljima.

"Obožavam ovaj tretman! Od igranja tenisa na suncu koža mi je zapravo oštećena. Izvade ti krv, stave je u posebnu centrifugu kako bi izvadili tvoju plazmu punu faktora rasta i onda je injektiraju u lice, koje izgleda zdravo, sjajno, elastično, pomlađeno", objasnila je Iva uz objavljenu fotografiju.

Takav tretman nije stran ni najvećim holivudskim zvijezdama poput Kim Kardashian ili Angeline Jolie, koje su ga zapravo i proslavile.

Tajne vile koja je desetljećima je bila centar zabave: Poznata imena ispričala što se događalo iza zatvorenih vrata