Ecija Ivušić progovorila je o ljudima koji su otišli iz njezinog života.

Galerija


Voditeljica Ecija Ivušić često dijeli atraktivne fotografije i osvrne se na privatne stvari, a ovog puta je progovorila o ljudima koji su otišli iz njezinog života.

Vezani članci Ecija Ivušić Ecija Ivušić pozirala u izazovnoj kombinaciji pa poručila: "I dalje znam biti tužna što se nisam rodila kao muško" Ecija Ivušić - 1 Ecija Ivušić okinula selfie u seksi kaputu, a onda otkrila tko ju je natjerao da ga presvuče

"Znate ono kad vam se u životu pojave ti neki ljudi, pa jedni odu, drugi ostanu, ali kako god, nakon njih znate da više nikad nećete biti isti. Ovi koji ostanu vas nose sa sobom i sretnete te djeliće vas tu i tamo. Sretnete ih dok vas vole, prihvaćaju, podržavaju i u situacijama kad rastete zajedno. A što je s ovima koji odu? Oni jednostavno uzmu djelić vas i odnesu ga. Kad se to desi, jel se tražite nazad ili? Ja ne. Taj dio je ionako trebao otići skupa s njima. Dam im ga. Njihov je. Šta će mi više. Izrast će novi. Bolji. Koji se nosi, a ne odnosi", napisala je Ivušić.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Znate ono kad vam se u životu pojave ti neki ljudi, pa jedni odu, drugi ostanu, ali kako god, nakon njih znate da više nikad nećete biti isti. Ovi koji ostanu vas nose sa sobom i sretnete te djeliće vas tu i tamo. Sretnete ih dok vas vole, prihvaćaju, podržavaju i u situacijama kad rastete zajedno. A sta je s ovima koji odu? Oni jednostavno uzmu djelić vas i odnesu ga. Kad se to desi, jel se tražite nazad ili? Ja ne. Taj dio je ionako trebao otići skupa s njima. Dam im ga. Njihov je. Šta će mi više. Izrast će novi. Bolji. Koji se nosi, a ne odnosi. 🤍🖤 . . . #ecipeciquotes #blackandwhitephotography #fieldofdreams #healingvibrations #healing #loveyourself #🤍🖤

A post shared by Ecija 🤍 (@ecija_ivusic) on

Ecijine fotografije i riječi su oduševile njene pratitelje na Instagramu. "Predivne fotke, pogotovo druga", komentirala je pjevačica Žanamari Perčić. 

"Ljepotica", "Prelijepa si", "Pravi prijatelji i osobe ostaju. A ostali, pokaže vrijeme definitivno", "Divne fotke", napisali su voditeljici. 

Zbog jednog detalja svi su uvjereni da je Melania Trump kod kuće dok je na pojavljivanjima mijenja dvojnica