Ecija Ivušić na društvenim je mrežama otkrila kakvog muškarca u životu priželjkuje.

Galerija


Voditeljica i novinarka Ecija Ivušić već je neko vrijeme slobodna što se tiče ljubavnog života, no na društvenim mrežama svojim obožavateljima i pratiteljima daje do znanja kako se nada iskrenoj ljubavi koju bi uskoro voljela pronaći uz muškarca svojih snova.

Vezani članci Ecija Ivušić Ecija Ivušić pozirala u izazovnoj kombinaciji pa poručila: "I dalje znam biti tužna što se nisam rodila kao muško" Ecija Ivušić - 1 Ecija Ivušić okinula selfie u seksi kaputu, a onda otkrila tko ju je natjerao da ga presvuče

A kakav bi on trebao biti, otkrila je ovih dana na Instagramu, gdje je podijelila jedan zanimljiv citat.

"Ne želim princa na bijelom konju, želim čudaka koji će me nasmijavati", piše u objavi koju je Ecija podijelila.

Njezina posljednja ljubavna veza koja je poznata javnosti je ona s nogometašem Nikolom Pokrivačem od prije godinu dana, koja je neslavno završila iako je par djelovao jako zaljubljeno i često su dijelili zajedničke fotografije.

Njihova je romansa zaintrigirala domaću javnost, no da im nije suđeno, postalo je jasno kada se Nikola nije bio pojavio na proslavi njezina 33. rođendana, koji je ona proslavila uz bliske prijatelje u jednom zagrebačkom restoranu, nakon čega je obrisala i njihove zajedničke fotografije.

"Happily ever after je tu. Kako god okreneš, jer tvoja sreća ovisi o tebi samoj. A princ ako uleti... Pa neka uleti, pustit ćemo ga. Ali samo onog za kojeg smo sigurne da se neće vratiti natrag u žapca. Jer žabama je mjesto u bari s drugim žabama, ne u kraljevstvu s princezama", zaključila je tada Ecija.

Svi su se pitali je li uopće obukla nešto ispod prozirne haljine u kojoj se hrabro prošetala u društvu slavne djevojke i boksačice