Izjavili joj i ljubav

Jedna od naljepših Hrvatica proslavila rođendan i počastila fanove izdanjem u ružičastom grudnjaku: "Dobro si se upasirala, svaka čast"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ecija Ivušić proslavila je 34. rođendan, a povodom svog dana na Instagramu je objavila nekoliko svojih misli i fotografije koje su se svima svidjele.

Domaća voditeljica i novinarka, za koju mnogi kažu da je jedna od najljepših Hrvatica, Ecija Ivušić proslavila je 34. rođendan, a tim je povodom s obožavateljima na Instagramu podijelila odvažne fotografije i nekoliko misli o navršenim godinama.

Pogledaj i ovo Ecija Belošević - 1 Super slatko! Ecija pokazala kako izgleda najdraža prostorija koju je ikad uređivala: "Ovo je priča kako je Goran izgubio teretanu!"

Slavljenica je objavila fotografije na kojima je pozira u polju kukuruza, odjevena u srebrno odijelo ispod kojeg je nosila samo ružičasti grudnjak, što je njezinim pratiteljima uljepšalo dan.

"Kako siješ, tako ćeš i žeti. A sijem ljubav, razumijevanje, davanje i mir. Posijala već 33, ajmo u ovoj 34. nešto i žeti! Zahvalna ti živote. I na lakoći i težini, i sreći i suzama, i ljepoti i gorčini. Zahvalna na cijelom putu. Zahvalna jer si me učinio svojom. Zahvalna i svima vama koji ste tu, hvala na čestitkama i volim vas sve do jednog! Koliki nesretnici mrze bez ikakvog razloga, pa valjda onda i neki sretnici mogu voljet isto tako. Bez ikakvog posebnog razloga. Hvala", napisala je Ecija.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ecija 🤍 (@ecija_ivusic) on

U komentarima je dobila stotine čestitki i lijepih želja, a neki su joj izjavili i ljubav.

"Nek je najsretniji", "Sretan ročkas, ljepotice najdraža", "Sretan rođendan ljepoto, budi uvijek nasmijana", "Svaka čast carice", "Čudo si ti Ecija. Volim te, a nisam ti ni blizu", "Preslatka i sa stilom", "Ohoo, lijepa si", "Sretan rođendan, da tvoja duša pronađe sebi srodnu, to ti želim od srca", "Lijepih li riječ, a i dobro si se upasirala svaka čast", "Mačko, sretan ročkas", "Neka ti je najsretniji ljepoto", dio je rođendanskih poruka koje je dobila.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Matthew Perry (Foto: Profimedia) Matthew Perry (Foto: AFP) +0 Matthew Perry (Foto: AFP) Celebrity Nije znao hoće li ostati živ? Isplivali detalji o stanju nekad omiljenog glumca čije je fotke danas teško gledati

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene