"Moram vam priznati da je ovo bilo najizazovnije i najteže vrijeme za nas kao obitelj", izjavio je The Rock u videu koji je objavio na Instagramu.

Galerija


Slavni holivudski snagator Dwayne Johnson objavio je kako su on, njegova supruga i dvije kćeri bili pozitivni na koronavirus. Istaknuo je kako su se ponašali disciplinirano, no unatoč svemu, nisu ostali imuni na virus. Pozitivni testovi bili su za njega pravi udarac, priznao je The Rock.

Vezani članci Koronavirus u Srbiji WHO zabrinut zbog stanja u našem susjedstvu: "Situacija je ozbiljna, broj onih koji se još nisu cijepili i dalje visok" Policija, ilustracija Snažna eksplozija kod centra za testiranje na koronavirus, sumnja se da je namjerno izazvana

"Na drugom smo kraju svega i nismo više zarazni. Hvala Bogu, zdravi smo. Moram vam priznati da je ovo bilo najizazovnije i najteže vrijeme za nas kao obitelj. Pozitivan test na koronavirus puno je drugačiji od bilo kakvih ozljeda, a imao sam ih dosta u životu. Moj najvažniji prioritet je zaštititi obitelj", ispričao je Johnson u videu koji je objavio na svom Instagramu.

Dodao je kako su svi zahvalni jer im je jasno kako nije uvijek slučaj da tijekom zaraze koronavirusom sve prođe u redu.

"Smeta mi što neki političati nošenje maski koriste kao političku reklamu. To nema nikakve veze s politikom. Nosite maske. To je činjenica. I ispravna stvar za učiniti", zaključio je The Rock.

Kao dvije različite osobe: Jedna u stvarnosti, a potpuno druga na Instagramu, je li ovo moguće?