Dwayne Johnson objavio je video u kojem pjeva četverogodišnjoj kćerkici.

Galerija


Slavni holivudski snagator Dwayne Johnson pokazao je svoju nježnu stranu na profilu na Instagramu te je objavio video kako četverogodišnju kćerkicu Tiju uči prati ruke.

Vezani članci Dwayne Johnson i kći Simone Johnson - 2 Kći poznatog holivudskog snagatora ide njegovim stopama, o svemu se oglasio i njezin otac Rocky Johnson i Dwayne Johnson Preminuo legendarni hrvač Rocky Johnson, otac poznatog holivudskog snagatora The Rocka

"Prije nego idem pod tuš, Tia zahtjeva da otpjevam rap dio Moanine pjesme "You're Welcome". Prije nekoliko tjedana otkrili smo da je djeci zabavno dok im pjevate, a nauče da je pranje ruku zabavno. Mora vam se svidjeti početak videa u kojem mi Tia objašnjava da zašutim i krenem pjevati", napisao je slavni "The Rock" na Instagramu u preslatki video.

Glumac je skinuo majicu i omotao se u ručnik te je cijelom svijetu pokazao mišiće i zdrave navike svoje kćerkice.

Johnson je, kao i ostatak njegovih kolega, trenutačno na pauzi od snimanja dok ne prođe pandemija koronavirusa jer se producenti boje da će se zaraziti i glumci pa su odgodili premijere brojnih filmova planirane za ovu godinu.

Bili su u vezi samo mjesec dana, ali sve su demantirali jer im romansa nije uspjela