Rocky Johnson preminuo je u 76. godini, a tužne vijesti potvrdio je novinar Dave Meltzer na Twitteru.

Galerija


Hrvačka legenda Rocky Johnson preminuo je u 76. godini.

Vezani članci Muškarac zatukao ženu u Šarengradu Strava kod Iloka: Metalnim predmetom zatukao vlastitu majku pa pobjegao, otprije je poznat policiji Dwayne Johnson (Foto: Instagram) Slavni snagator zapravo je div nježnog srca: "Stijena" objavio dosad neviđene fotke s tajnog vjenčanja

Riječ je o ocu poznatog holivudskog glumca i snagatora Dwaynea "The Rocka" Johnsona, a tužne vijesti na Twitteru je podijelio novinar Dave Meltzer.

"Počivaj u miru, Rocky Johnson. Srušili ste toliko prepreka za crne hrvače, većina nih niti ne bi bila u industriji da nije bilo vas da im otvorite put. Iskrena sućut Dwayneu i ostatku obitelji", napisao je Meltzer.

Njegov nadimak je bio "Soul Man", a profesionalnu karijeru započeo je davne 1964. godine. Ipak, proslavio se u 80-im godinama prošlog stoljeća pod okriljem poznate američke tvrtke World Wrestling Entertainment.

Organizacija je napisala kako će ga se zauvijek pamtiti kao jednog od najutjecajnijih sportaša-performera, a s Rockyjem se na društvenim mrežama opraštaju i brojni obožavatelji.

Njegov sin još uvijek se nije javno oglasio povodom tužnih vijesti koje su ga dočekale.

Njegovi dečki: Ćorluka objavio novu fotografiju sina Viktora i njegova vjernog zaštitara