Što kaže The Rock?

Kći poznatog holivudskog snagatora ide njegovim stopama, o svemu se oglasio i njezin otac

Dwayne Johnson i Lauren Hashain (Foto: Profimedia) Dwayne Johnson i Lauren Hashain (Foto: Profimedia) profimedia 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Dwayne Johnson i Lauren Hashain (Foto: Profimedia) +0 Dwayne The Rock Johnson (Foto: Instagram) Galerija

Simona Johnson, kći glumca Dwaynea Johnsona poznatog kao The Rock objavila je da nastavlja obiteljsku tradiciju koju je započeo njezin pradjed, a završio otac.

18-godišnja kći Dwaynea Johnsona (47) Simone objavila je kako kreće stopama svog oca i bavit će se hrvanjem. Glumac poznat kao The Rock dobio je Simone u braku s prvom suprugom, filmskom producenticom Dany Garcijom (51).

Pogledaj i ovo Dwayne Johnson (Foto: Instagram) savršen su par Lijepu suprugu često skriva od javnosti, no ovoga puta je zablistao uz ženu koja je i prijateljica s njegovom bivšom

Kći poznatog holivudskog snagatora počela je trenirati s američkom tvrtkom World Wrestling Entertrainment koja se bavi profesionalnim hrvanjem. Simone će tako nastaviti obiteljsku tradiciju koju je započeo njezin pradjed, a završio njen otac. Dwayne je još uvijek jedna od najvećih ikona profesionalne hrvačke promocije čiji je glavni cilj zabavljanje publike.

“Puno mi znači što moja obitelj ima takvu osobnu vezu s hrvanjem. To je posebno za mene i osjećam se zahvalno što imam tu priliku, ne samo za hrvanje nego i da prenosim to nasljedstvo“, istaknula je Simone.

Dwayneova kći se pohvalila na Instagramu kako postaje hrvačica.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

To the little girl who fell in love with wrestling & said “this will be my life one day”, this is for you. I’m humbled, grateful & ready to work. Let’s do this. @wwe @wwenxt

A post shared by 𝖘𝖎𝖒𝖔𝖓𝖊 (@simonegjohnson) on

“Za djevojčicu koja se zaljubila u hrvanje i bila je odlučna u namjeri da pretvori taj san u stvarnost – ovo je za vas. Više sam nego zahvalna za ovu priliku i spremna da počnem s tim“, napisala je Simone. Njezin slavni otac na Instagramu joj je čestitao što je potpisala ugovor s hrvačkom organizacijom. 

"Nosi naše obiteljsko ime ponosno, no tvoj put neka uvijek bude tvoj i na njemu stvaraj, zarađuj i posjeduj. Tako ponosan. Živi svoj san. Ajmo raditi", napisao je The Rock. Simone je čestitala i njezina majka. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dreams ain’t just for dreamers. Congrats to my #1 born, Simone Johnson on officially signing her wrestling contract with @wwe @wwenxt and on her way to becoming the first ever 4th generation WWE athlete. Carry our family name proudly, but your road will always be yours to create, earn & own. So proud. Live your dream. Let’s work. #humblehungry #hardestworkersintheroom #4thgeneration

A post shared by therock (@therock) on

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene