Simona Johnson, kći glumca Dwaynea Johnsona poznatog kao The Rock objavila je da nastavlja obiteljsku tradiciju koju je započeo njezin pradjed, a završio otac.

Galerija


18-godišnja kći Dwaynea Johnsona (47) Simone objavila je kako kreće stopama svog oca i bavit će se hrvanjem. Glumac poznat kao The Rock dobio je Simone u braku s prvom suprugom, filmskom producenticom Dany Garcijom (51).

Vezani članci Dwayne Johnson Najpoznatiji snagator pokazao svoju nježnu stranu: Pogledajte kako pjeva kćerkici o pranju ruku Rocky Johnson i Dwayne Johnson Preminuo legendarni hrvač Rocky Johnson, otac poznatog holivudskog snagatora The Rocka

Kći poznatog holivudskog snagatora počela je trenirati s američkom tvrtkom World Wrestling Entertrainment koja se bavi profesionalnim hrvanjem. Simone će tako nastaviti obiteljsku tradiciju koju je započeo njezin pradjed, a završio njen otac. Dwayne je još uvijek jedna od najvećih ikona profesionalne hrvačke promocije čiji je glavni cilj zabavljanje publike.

“Puno mi znači što moja obitelj ima takvu osobnu vezu s hrvanjem. To je posebno za mene i osjećam se zahvalno što imam tu priliku, ne samo za hrvanje nego i da prenosim to nasljedstvo“, istaknula je Simone.

Dwayneova kći se pohvalila na Instagramu kako postaje hrvačica.

“Za djevojčicu koja se zaljubila u hrvanje i bila je odlučna u namjeri da pretvori taj san u stvarnost – ovo je za vas. Više sam nego zahvalna za ovu priliku i spremna da počnem s tim“, napisala je Simone. Njezin slavni otac na Instagramu joj je čestitao što je potpisala ugovor s hrvačkom organizacijom. 

"Nosi naše obiteljsko ime ponosno, no tvoj put neka uvijek bude tvoj i na njemu stvaraj, zarađuj i posjeduj. Tako ponosan. Živi svoj san. Ajmo raditi", napisao je The Rock. Simone je čestitala i njezina majka. 

Naša lijepa plesačica u oskudnoj kombinaciji zapalila atmosferu na koncertu beogradske zvijezde