Novi život u Americi

Utegnula se u uski korzet i jedva održala obline na mjestu, a dečko nije prestajao zuriti u dekolte

Dua Lipa Dua Lipa PR 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Dua Lipa Galerija

Dua Lipa u uskom je korzetu izašla na večeru s Anwarom Hadidom, a par je plijenio pažnju na svakom koraku.

Britanska pjevačica Dua Lipa uživa u svom novom američkom životu otkako se preselila u Kaliforniju kako bi bila bliže svom dečku Anwaru Hadidu, s kojim provodi svaki slobodni trenutak.

Pogledaj i ovo Goran Navojec, Minea i Marija Kolb kao Dua Lipa, TLZP jedva dočekao! Goran Navojec nije propustio priliku za komentar koji je sve nasmijao: "Lipa nam je donijela puno radosti!"

Golupčići se zaista rijetko kad odvajaju, pa su tako ovih dana snimljeni u večernjem izlasku u Los Angelesu, za koji je 24-godišnja pjevačica odabrala hrabru odjevnu kombinaciju. Naime, Dua je prošetala u uskom ružičastom korzetu koji je njezine grudi stavio u prvi plan, a čini se da je Anwar tom prizoru teško odolio. Barem ako je suditi prema fotografijama u kojima ne može skinuti pogled s oblina svoje djevojke.

Dua Lipa je u Kaliforniju stigla nakon ukidanja karantene u SAD-u i preselila se u Anwarov stan jer se bojala da se još dugo neće vidjeti ako se situacija u svijetu s pandemijom pogorša, piše The Sun.

"Isprva je bilo teško doći do SAD-a, a ona je svjesna otežanosti putovanja i pravila karantene ako će ponovno putovati iz zemlje u zemlju. Ali Dua poznaje mnogo ljudi u Los Angelesu, kao i Anwar, koji tamo živi već neko vrijeme, pa se osjeća optimistično. Boravak u SAD-u sjajan je za njezinu karijeru i nove pjesme", izjavio je izvor blizak pjevačici.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Kim Cattrall (Foto: Getty Images) Kim Cattrall (Foto: Profimedia) Kim Cattrall (Foto: Profimedia) Kim Cattrall (Foto: Profimedia) +2 Kim Cattrall (Foto: AFP) Zanimljivosti Razuzdana zavodnica iz "Seksa i grada", koja iza sebe ima tri propala braka, i u sedmom desetljeću ostavlja bez daha

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene