nije joj loše

Ide joj i privatno i poslovno: Dok uživa u ljubavi s bratom poznatih manekenki, zarađuje milijune dolara

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Dua Lipa prošle je godine zaradila duplo više novca nego godinu ranije. Trenutačno je u vezi s Anwarom Hadidom, bratom slavnih sestara Belle i Gigi.

Pjevačica Dua Lipa prošle je godine zaradila 31 milijun dolara, a vrlo malo joj fali da bude u društvu top 10 naplaćenijih glazbenika na svijetu.

Pogledaj i ovo Dua Lipa i Callum Turner - 16 Iskre samo frcaju! Zvijezda koja uskoro dolazi u Hrvatsku prije nekoliko mjeseci ostavila je 14 godina starijeg partnera, a nije joj dugo trebalo da počne ljubiti novog frajera!

Britanska pop zvijezda koja je prošlog mjeseca objavila novi studijski album "Future Nostalgia" u protekloj je godini zaradila duplo više novca, nego godinu prije, piše Daily Mail. Dua Lipa je već sada u društvu glazbenih veterana poput Stinga, Micka Jaggera i Eltona Johna. Samo na računu u banci ima preko 22 milijuna dolara, a njezina vrijednost procjenjuje se na puno veći iznos.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

orangina quarantina🍊

A post shared by DUA LIPA (@dualipa) on

Glazbenica koja je inače podrijetlom s Kosova trenutačno je u vezi s Anwarom Hadidom, bratom supermodela Gigi i Belle Hadid. Stručnjaci ističu kako je Dua Lipa na scenu došla potiho te je u vrlo kratkom roku postala jedna od najuspješnijih pjevačica.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Tim Chung (Foto: Profimedia) Tim Chung (Foto: Profimedia) +0 Tim Chung (Foto: Instagram) Celebrity Oni su tjelohranitelji slavnih: Neki su s klijentima bili u vezi, a neki bi i sami mogli biti zvijezde

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene