vratila se na posao

Prisjetila se egzotičnog odmora, a nije zaboravila naglasiti ni tonirano tijelo

Dua Lipa Dua Lipa PR 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Dua Lipa Galerija

Dua Lipa i Anwar Hadid vratili su se u SAD nakon što su dio izolacije proveli na karopskom otoku Sv. Lucija prije nekoliko dana.

Popularna pjevačica Dua Lipa početkom ovog mjeseca je pobjegla na zasluženi odmor sa svojim dečkom Anwarom Hadidom na karipski otok Sv. Lucija, a na Instagramu se prisjetila što su sve radili.

Pogledaj i ovo Dua Lipa i Anwar Hadid (Foto: Profimedia) Opa! Svjetski poznata Kosovarka prekinula s dečkom nakon dvije godine veze, pa mu u vrlo izazovnom izdanju pokazala što je izgubio

24-godišnja pjevačica je osim prirodnih ljepota egzotičnog otoka otkrila i svoju toniranu figuru koju je redovito isticala mini-badićima.

Prije nekoliko dana Dua Lipa je rekla da se napokon vratila u SAD sa svojim dečkom, a mladi par dočekala je Anwarova majka Yolanda Hadid, o čemu je pisala i na svojim društvenim mrežama. Jedva su se čekali vratiti u SAD, no Dua nema američko državljanstvo te je zbog tamošnjih zakona trebala samoizolaciju provesti na Karibima kako bi se mogla vratiti.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

St. Lucia disposables 🥽🐠🐬

A post shared by DUA LIPA (@dualipa) on

Par je karantenu proveo u Londonu u stanu kojeg su iznajmili nakon što je poplava uništila dom poznate pjevačice. "Vraćala sam se s australske turneje kada je počela karantena te sam u isto vrijeme otkrila i da mi je stan poplavljen. Morali smo se na brzinu snaći, no na kraju je sve ispalo u redu", ispričala je prije nekoliko mjeseci Dua Lipa.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Indira Levak u Dnevniku Nove TV - 5 Indira Levak u Dnevniku Nove TV - 6 Indira Levak u Dnevniku Nove TV - 4 Indira Levak u Dnevniku Nove TV - 3 +1 Indira Levak u Dnevniku Nove TV - 2 Celebrity Indira poslala oštru poruku Stožeru i otkrila bi li pristala baviti se drugačijim poslom: "Ova situacija je postala katastrofalna"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene