Dua Lipa i Anwar Hadid vratili su se u SAD nakon što su dio izolacije proveli na karopskom otoku Sv. Lucija prije nekoliko dana.

Galerija


Popularna pjevačica Dua Lipa početkom ovog mjeseca je pobjegla na zasluženi odmor sa svojim dečkom Anwarom Hadidom na karipski otok Sv. Lucija, a na Instagramu se prisjetila što su sve radili.

Vezani članci Miley Cyrus i Dua Lipa Maze se na kauču i piju krv: Svi pričaju o novom duetu slavnih glazbenica, no neki ih optužuju i da su pjesmu ukrale Dua Lipa (Foto: Profimedia) Ovo se zove suptilno izbaciti poprsje, ali opet tako da svi gledaju u njega

24-godišnja pjevačica je osim prirodnih ljepota egzotičnog otoka otkrila i svoju toniranu figuru koju je redovito isticala mini-badićima.

Prije nekoliko dana Dua Lipa je rekla da se napokon vratila u SAD sa svojim dečkom, a mladi par dočekala je Anwarova majka Yolanda Hadid, o čemu je pisala i na svojim društvenim mrežama. Jedva su se čekali vratiti u SAD, no Dua nema američko državljanstvo te je zbog tamošnjih zakona trebala samoizolaciju provesti na Karibima kako bi se mogla vratiti.

Par je karantenu proveo u Londonu u stanu kojeg su iznajmili nakon što je poplava uništila dom poznate pjevačice. "Vraćala sam se s australske turneje kada je počela karantena te sam u isto vrijeme otkrila i da mi je stan poplavljen. Morali smo se na brzinu snaći, no na kraju je sve ispalo u redu", ispričala je prije nekoliko mjeseci Dua Lipa.

Indira poslala oštru poruku Stožeru i otkrila bi li pristala baviti se drugačijim poslom: "Ova situacija je postala katastrofalna"