zasluženi odmor

Pobjegla s dečkom na egzotični otok, već se danima hvali zavidnom linijom u seksi badićima

Dua Lipa Dua Lipa PR 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Dua Lipa Galerija

Dua Lipa i Anwar Hadid u vezi su već nekoliko mjeseci, a karantenu su proveli u Londonu te su jedva dočekali pobjeći na odmor.

Svjetski poznata pjevačica Dua Lipa otišla je na zasluženi odmor te na otoku Sv. Lucija na Karibima uživa sa svojim dečkom Anwarom Hadidom.

Pogledaj i ovo Goran Navojec, Minea i Marija Kolb kao Dua Lipa, TLZP jedva dočekao! Goran Navojec nije propustio priliku za komentar koji je sve nasmijao: "Lipa nam je donijela puno radosti!"

24-godišnja "nova kraljica popa" kako je mediji nazivaju oduševila je u crvenom bikiniju, a pokazala je gdje su ona i Anwar sve bili. Sudeći prema fotografijama, slavni par se itekako dobro zabavlja, a popularna pjevačica na račun svoje linije je dobila brojne komplimente obožavatelja.

Par je vrijeme karantene proveo u Londonu, a jedva su dočekali otputovati na plažu gdje se napokon mogu opustiti. Pjevačica je s bratom popularnih sestara Hadid već neko vrijeme u vezi, a nedavno je istaknula i kako je presretna što će postati "teta", nakon što je Gigi Hadid objavila da čeka dijete.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

St. Lucia miscellaneous

A post shared by DUA LIPA (@dualipa) on

Dua Lipa uzela je predah od napornog rada u studiju. Svaka njezina nova pjesma instantni je hit, a pjevačica je nedavno objavila i novi studijski album.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene