Top izbor!

Domenicu ne viđamo često u ovako seksi izdanju: Oduševila u haljini s prorezima na pravom mjestu!

Domenica Žuvela Domenica Žuvela PR 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Domenica Žuvela - 1 Domenica Žuvela - 2 Domenica Žuvela - 3 Domenica Žuvela i Marko Tolja Domenica Žuvela, Fani Čapalija, Korana Gvozdić i Nataša Janjić Domenica Žuvela, Fani Čapalija, Korana Gvozdić i Nataša Janjić Domenica Žuvela i Mia Dimšić Domenica Žuvela i Mia Dimšić Hana Huljić i Domenica Žuvela Hana Huljić i Domenica Žuvela +19 Domenica Žuvela Galerija

Domenica Žuvela zasjala je na otvaranju baroknog ljetnikovca u cvjetnoj haljini, a družila se s brojnim poznatim hrvatskim damama.

Domenica Žuvela oduševila je izgledom na otvaranju baroknog ljetnikovca iz 18. stoljeća na obali Tučepa.

Pogledaj i ovo Domenica i Hana Huljić "Svašta novo radimo" Evo čime se Hana Huljić ovih dana bavila daleko od očiju javnosti, razotkrila ju je njezina kuma!

Pjevačica je za tu prigodu odjenula cvjetnu haljinu s prorezima koji su istaknuli njezin dekolte, a sve je kombinirala s crvenim sandalama na petu.

Domenici su društvo pravili i drugi poznati, poput Korane Gvozdić i Ivana Šarića, Nataše Janjić i bivše Miss Hrvatske Fani Čapalije.

Atmosferu je dodatno podigao i glazbenik Marko Tolja, kojem se Domenica pridružila, pa su zajedno kratko i zapjevali.

Domenica nije mogla ni slutiti da će uskoro čuti jednu predivnu vijest, a to je da joj je vjenčana kuma Hana Huljić postala majka djevojčice Albe.

Inače, zgodnu pjevačicu ove smo godine imali priliku gledati u showu "Ples sa zvijezdama", u kojem je pokazala još jedan talent, a u emisiji u kojoj je ispala otkrila je i da ima dečka.

Iako je htjela ostati tajnovita po pitanju svojeg ljubavnog života, doznalo se i da je u dugogodišnjoj vezi s odvjetnikom Ivanom Bačićem s Korčule, a isplivale su i njegove fotke s fešte uoči vjenčanja Petra Graše i Hane Huljić koje je na Facebooku objavio splitski restoran u kojem su slavili.

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Martinović - 3 Danijela Martinović - 1 Danijela Martinović Danijela Martinović sa sestrom i mamom +19 Danijela Martinović Celebrity Danijela Martinović javila se prvi put nakon rođenja kćeri Petra Graše i Hane Huljić, objavila je jednu lijepu vijest

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Jasna Ivanović Marin Ivanović Stoka - 3 Marin Ivanović Stoka - 1 Marin Ivanović Stoka - 2 +10 Marin Ivanovic Stoka (Foto: Promo) Celebrity Stoka objavio fotku sa suprugom koju ne viđamo često, evo kako izgleda ljepotica zbog koje je ostavio buran život

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene