Čestitke!

Petar Grašo i Hana Huljić postali roditelji: "Mama i beba se dobro osjećaju!"

Petar Grašo i Hana Huljić Petar Grašo i Hana Huljić Slaven Branislav Babic/Pixsell 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Petar Grašo i Hana Huljić na proslavi Severininog 50. rođendana Petar Grašo i Hana Huljić na proslavi Severininog 50. rođendana Koncert Petra Graše u Spaladium Areni - 20 Petar Grašo i Hana Huljić In Magazin: Petar Grašo - 7 Petar Grašo i Hana Huljić Hana Huljić i Domenica Žuvela Hana Huljić i Domenica Žuvela Hana Huljić i Tonči Huljić Hana Huljić i Tonči Huljić - 4 +2 Hana Huljić Galerija

Petar Grašo i Hana Huljić su u poslijepodnevnim satima postali roditelji djevojčice.

Petar Grašo i Hana Huljić postali su roditelji djevojčice koja je na svijet stigla danas u splitskom rodilištu.

Pogledaj i ovo Hana Huljić kakvo iznenađenje! Hana Huljić objavila prvu obiteljsku fotografiju s Grašom i malenom Albom pa sve rastopila: "Vrijeme leti, ona već šeta!"

"Djevojčica ima 3 kilograma, mama i beba se dobro osjećaju. Sve je prošlo u najboljem redu, malena je vesela i razigrana", potvrdila je za DNEVNIK.HR Petrova voditeljica odnosa s javnošću Martina Podgorski. 

Hana je rodila carskim rezom, u rodilište je stigla u jutarnjim satima, a rodila kasno poslijepodne. Termin joj je bio 23. srpnja, no čini se da je djevojčica koja bi trebala nositi ime Alba odlučila malo uraniti

"Ja mislim da čovjek postane svjestan onog trenutka kad stavi to biće u ruke, ali evo kazat ću vam u kratkim crtama - sretni, spremni, čekamo!" izjavio je Grašo u nedavnom razgovoru za In Magazin. 

Hana i Grašo vjenčali su se 19. veljače ove godine u crkvi svetog Dominika u Splitu u krugu obitelji, kumova i najbližih prijatelja, a sve su popratili i fotografi koji su ih čekali ispred crkve i restorana u kojem se održavalo svadbeno slavlje.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Brad Pitt i Joey King Brad Pitt i Joey King Brad Pitt +0 Brad Pitt i Joey King Celebrity Samo su joj dvije tanke trakice prekrile gole grudi, ni Bradu Pittu nije bilo svejedno pokraj nje!

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Petra Ecclestone i Sam Palmer Petra Ecclestone Bernie Ecclestone i Petra Ecclestone Bernie Ecclestone i Petra Ecclestone +8 Petra Ecclestone i Sam Palmer - 5 Celebrity Udala se kći najbogatije Hrvatice, intimna ceremonija održana je u njenom domu, ali raskoši nije nedostajalo

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene