odmah je sjeo u auto!

Najpoznatija beba u Hrvatskoj iznenadila poznate roditelje: Evo gdje je bio Grašo kad je Hana dobila trudove!

Hana Huljić i Petar Grašo Hana Huljić i Petar Grašo Hrvoje Krolo/DNEVNIK.hr 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Hana Huljić i Petar Grašo Hana Huljić i Petar Grašo - 4 Hana Huljić i Petar Grašo - 2 Petar Grašo Hana Huljić i Tonči Huljić - 1 Hana Huljić i Tonči Huljić - 2 Hana Huljić i Tonči Huljić Hana Huljić i Tonči Huljić - 4 Hana Huljić i Tonči Huljić - 5 Hana Huljić Grašo +1 Petar Grašo i Hana Huljić na proslavi Severininog 50. rođendana Galerija

Hana Huljić i Petar Grašo u nedjelju su postali roditelji djevojčice Albe, koja je na svijet stigla u poslijepodnevnim satima.

Hana Huljić i Petar Grašo u nedjelju su postali roditelji djevojčice Albe, koja je na svijet stigla u poslijepodnevnim satima, točnije u 18 sati.

Pogledaj i ovo Hana Huljić i Petar Grašo otkrila i kakav je kao otac Hana Huljić progovorila o braku s Petrom Grašom i prisjetila se njihova vjenčanja: "Na kraju je sve to bilo neizvedivo"

''Sve je prošlo u najboljem redu. Beba je teška 3100 grama i dužine je 50 centimetara. Rodila se zdrava i vesela, a mama se osjeća dobro'', potvrdila je za medije Grašina predstavnica Martina Podgorski.

Hana je u splitsko rodilište stigla u jutarnjim satima, a kad je dobila trudove, Grašo nije bio blizu, već se nalazio u Zagrebu. Međutim, na prvi poziv o važnim novostima o njegovoj supruzi Grašo je sjeo u automobil i krenuo za Split, piše Jutarnji list.

Hana je rodila carskim rezom, a termin poroda bio je 23. srpnja. 

Podsjetimo, Hana i Grašo vjenčali su se 19. veljače ove godine u crkvi svetog Dominika u Splitu u krugu obitelji, kumova i najbližih prijatelja, a sve su popratili i fotografi koji su ih čekali ispred crkve i restorana u kojem se održavalo svadbeno slavlje.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Brad Pitt i Joey King Brad Pitt i Joey King Brad Pitt +0 Brad Pitt i Joey King Celebrity Samo su joj dvije tanke trakice prekrile gole grudi, ni Bradu Pittu nije bilo svejedno pokraj nje!

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Jasna Ivanović Marin Ivanović Stoka - 3 Marin Ivanović Stoka - 1 Marin Ivanović Stoka - 2 +10 Marin Ivanovic Stoka (Foto: Promo) Celebrity Stoka objavio fotku sa suprugom koju ne viđamo često, evo kako izgleda ljepotica zbog koje je ostavio buran život

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene