Očaravajući prizori!

Domenica objavila video zbog kojeg su je prozvali sirenom, a oduševljenje nisu skrivali ni Luka Nižetić i Giuliano!

Domenica Žuvela Domenica Žuvela Instagram 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Domenica Žuvela Domenica Žuvela Domenica Žuvela Domenica Žuvela Hana Huljić i Domenica Žuvela Domenica Žuvela Domenica i Hana Huljić s prijateljicama Domenica Žuvela Domenica Žuvela Domenica Žuvela i Alan Walme +18 Domenica i Vilibald Vuco - 5 Galerija

Domenica Žuvela na Instagramu je objavila video u kojem roni u moru i oduševila brojne pratitelje, ali i kolege glazbenike.

Pjevačica Domenica Žuvela uživa u ljetnim radostima i na Instagramu časti obožavatelje prizorima koje su jedva dočekali.

Pogledaj i ovo Domenica Žuvela Zvijezda u Beogradu Naša lijepa pjevačica iznenadila u haljini s prorezima na neočekivanim mjestima, ne viđamo je često u ovako seksi izdanjima!

Nakon što se pohvalila vitkom figurom u badiću, objavila je video koji je mnoge ostavio bez daha. Domenica se snimala dok je ronila u moru u mini bikiniju, a na očaravajuće prizore reagirali su i njezini kolege glazbenici.

"Wow", komentirao je Giuliano. "Ariel", poručio joj je Luka Nižetić, a i mnogi drugi su je usporedili s morskom sirenom. Osim Domenice, pratitelje je oduševilo i bistro more.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli D O M E N I C A (@dome.nica)

Inače, zgodnu pjevačicu ove smo godine imali priliku gledati u showu "Ples sa zvijezdama", u kojem je pokazala još jedan talent, a u emisiju u kojoj je ispala otkrila je i da ima dečka.

Iako je htjela ostati tajnovita po pitanju svojeg ljubavnog života, doznalo se i da je u dugogodišnjoj vezi s odvjetnikom Ivanom Bačićem s Korčule, a isplivale su i njegove fotke s fešte uoči vjenčanja Petra Graše i Hane Huljić koje je na Facebooku objavio splitski restoran u kojem su slavili.

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Hana Huljić Hana Huljić i Domenica Žuvela Domenica i Hana Huljić s prijateljicama Hana Huljić +16 Petar Grašo i Hana Huljić na proslavi Severininog 50. rođendana Celebrity Hana Huljić pokazala kako izgleda mjesec dana prije poroda i u ljetnoj haljinici oduševila sve redom!

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Charles Pearce - 1 Charles Pearce - 2 Charles Pearce - 3 Charles Pearce i Ella Dovrnik +15 Charles Pearce - 4 Celebrity Suprug Elle Dvornik pohvalio se da je smršavio čak 20 kilograma, no veliku transformaciju zamalo je zasjenila pozadina na fotki!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene