Nicole Artukovich, dugogodišnja djevojka sina Roda Stewarta, ponosna je Hrvatica, a oduševljena je i što se Liamu Stewartu sviđa Lijepa Naša.

Galerija


Legendarni pjevač Rod Stewart već nekoliko dana uživa u Hrvatskoj, gdje s obitelji i prijateljima obilazi naše brojne ljepote. Nakon Hvara, Korčule, Trogira i Dubrovnika posjetio je ovoga tjedna i NP Krka te Split.

Vezani članci Rod Stewart Očaran ljepotama Hrvatske: Glazbena legenda uživala s obitelji i prijateljima u našem nacionalnom parku Rod Stewart Rod je stigao u naš grad koji milijarderi obožavaju, ali pri silasku s jahte našao se u problemima

U Stewartovu je društvu i Nicole Artukovich, dugogodišnja djevojka njegova sina Liama Stewarta, koja je inače rodom iz Hrvatske. Pretpostavlja se da je Rod našu zemlju posjetio upravo na njezin prijedlog.

Nicole ovo nije prvi put da je posjetila Lijepu Našu, dapače, već godinama kod nas ljetuje. Jednom je prilikom na društvenim mrežama otkrila kako je ljeta provodila u Moluntu na jugu Hrvatske, a sudeći prema fotografijama, prije dvije godine bila je i vatrena navijačica naše reprezentacije na svjetskom nogometnom prvenstvu.

Na jahti je sa slavnim pjevačem i Nicoleina majka Tina, inače rođena Cvjetković. Nicole inače živi u SAD-u, no sretna je što se i njezinom dečku sviđa Hrvatska, o čemu je još prije nekoliko godina pisala na Instagramu.

Sjećate se nje? Bivša feminemka nekad je harala našom scenom, danas živi novi život i ne nalikuje na sebe