Dovela ih u Lijepu Našu

Buduća snaha legendarnog glazbenika ponosno ističe hrvatske korijene, vatrena je navijačica, a i opis profila joj je zanimljiv

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nicole Artukovich, dugogodišnja djevojka sina Roda Stewarta, ponosna je Hrvatica, a oduševljena je i što se Liamu Stewartu sviđa Lijepa Naša.

Legendarni pjevač Rod Stewart već nekoliko dana uživa u Hrvatskoj, gdje s obitelji i prijateljima obilazi naše brojne ljepote. Nakon Hvara, Korčule, Trogira i Dubrovnika posjetio je ovoga tjedna i NP Krka te Split.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nicole (@nicoleartukovich) on

Pogledaj i ovo Verne Troyer i Genevieve Gallen Ljubav je to Slavni parovi koji ruše sve predrasude: S ružnim komentarima često su se suočavali, ali naučili su ih ignorirati

U Stewartovu je društvu i Nicole Artukovich, dugogodišnja djevojka njegova sina Liama Stewarta, koja je inače rodom iz Hrvatske. Pretpostavlja se da je Rod našu zemlju posjetio upravo na njezin prijedlog.

Nicole ovo nije prvi put da je posjetila Lijepu Našu, dapače, već godinama kod nas ljetuje. Jednom je prilikom na društvenim mrežama otkrila kako je ljeta provodila u Moluntu na jugu Hrvatske, a sudeći prema fotografijama, prije dvije godine bila je i vatrena navijačica naše reprezentacije na svjetskom nogometnom prvenstvu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nicole (@nicoleartukovich) on

Na jahti je sa slavnim pjevačem i Nicoleina majka Tina, inače rođena Cvjetković. Nicole inače živi u SAD-u, no sretna je što se i njezinom dečku sviđa Hrvatska, o čemu je još prije nekoliko godina pisala na Instagramu.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene