Rod Stewart posjetio je s obitelji grad Trogir, gdje je stigao luksuznom jahtom kojom obilazi našu predivnu obalu.

Galerija


Britanski glazbenik Rod Stewart i dalje se dobro provodi u Hrvatskoj, zajedno sa sinovima i suprugom Penny Lancaster, a njegovo posljednje odredište na kojem se usidrio s luksuznom jahtom jest Trogir.

Vezani članci Nicole Artukovich Buduća snaha legendarnog glazbenika ponosno ističe hrvatske korijene, vatrena je navijačica, a i opis profila joj je zanimljiv Rod Stewart Očaran ljepotama Hrvatske: Glazbena legenda uživala s obitelji i prijateljima u našem nacionalnom parku

Upravo je Trogir među omiljenim destinacijama svjetskih zvijezda koje odluče posjetiti Lijepu Našu, a najdraži je i milijarderu Bernieju Ecclestoneu.

Rod se sam odlučio uvjeriti i provjeriti što je to toliko čarobno u tom gradu što privlači i njegove kolege pa se odlučio otputiti u razgledavanje. No čini se kako je imao problema s ravnotežom pri silasku s jahte pa se cijelo vrijeme pridržavao za ogradu, a sve su pod budnim okom pratili njegov sin Liam Stewart i djevojka Nicole Artukovich, koja je inače hrvatskog podrijetla i koja mu je preporučila Hrvatsku kao zemlju za odmor iz snova.

Legendarni glazbenik svoj odmor u Hrvatskoj započeo je posjetom Dubrovniku, nakon čega je odlučio otići na Korčulu, pa na Hvar i sada u Trogir.

U 61. izgleda fantastično: Odustala od medicine zbog glume koju je zavoljela zbog muža, a napisala je i erotsku knjigu