divan par!

Ljepotica koja je osvojila srpskog miljenika žena objavila njihovu prvu zajedničku fotku, dosad su bili tajnoviti oko veze

In Magazin: Miloš Biković - 1 In Magazin: Miloš Biković - 1 DNEVNIK.hr 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Miloš Biković - 1 Miloš Biković - 6 Miloš Biković - 4 Miloš Biković i Vincent Cassel (Foto: Instagram) Miloš Biković (Foto: Instagram) Miloš Biković (Foto: Instagram) Miloš Biković (Foto: Instagram) +0 Miloš Biković (Foto: Instagram) Galerija

Miloš Biković je potvrdio svoju vezu s Ivanom Malić zajedničkom fotografijom koju je ona objavila na Instagramu.

Srpski glumac Miloš Biković, koji slovi kao miljenik žena, prije mjesec dana otkrio je da više nije slobodan, kada se sa svojom djevojkom prvi put pojavio u javnosti na premijeri filma "Južni vjetar 2 - Ubrzanje" u Beogradu.

Pogledaj i ovo Miloš Biković i Ivana Malić pokazala adute Svi se dive isklesanom tijelu djevojke srpskog miljenika žena: "Wow, kakvi trbušnjaci!"

Tajanstvena djevojka izazvala je golemo zanimanje javnosti i brzo se doznalo da se radi o pravnici Ivani Malić, ali on nije bio spreman govoriti o njoj jer su tek započeli vezu, a nije htio ni da ih zajedno fotografiraju, pa je crvenim tepihom prošetao sam.

No sada je ona na Instagramu objavila njihovu prvu zajedničku fotografiju, kojom je konačno i službeno potvrdila da su par.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ivana Malić (@ivanamalic_)

"Predivan par", "Prelijepi", "Neka vam ljubav traje vječno", redali su se komentari ispod fotke na kojoj Ivana i Miloš poziraju nasmijani u automobilu.

Ivana je dosad imala zatvoren profil na Instagramu, a njezini pratitelji su primijetili da se broj njezinih fotografija drastično smanjio otkako se doznalo da je Miloševa djevojka, pa su je optužili i da pokušava sakriti svoju prošlost.

Biković je trenutačno jedan od najpopularnijih srpskih glumaca, a osim u "Južnom vetru", značajne uloge ostvario je i u seriji "Vratit će se rode" te filmu "Montevideo, Bog te video". U filmu "Glazba tišine" surađivao je sa slavnim američkim glumcima Armandom Assanteom i Antonijem Banderasom, a čak mu se pružila prilika za ostvarenje holivudske karijere, što je zasad odbio. Radije snima filmove i serije u Rusiji, kao što su "Iza granice", "Kuhinja" i "Hotel Elen".

Uspješni glumac može se pohvaliti i ruskom državnom nagradom Medalja Puškina, koju mu je vlastoručno predao predsjednik Rusije Vladimir Putin.

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Kutlić - 1 Marko Kutlić - 3 Marko Kutlić Marko Kutlić - 2 +13 Marko Kutlić inMagazin Marko Kutlić otvoreno progovorio o ovisnosti s kojom se već dugo bori: ''Odlučio sam da se želim izliječiti od te bolesti''

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Martinović - 3 Danijela Martinović - 1 +0 Danijela Martinović Celebrity Opasan prorez i nikad dublji dekolte: Danijelu Martinović dugo nismo vidjeli u izazovnijem izdanju!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene